top of page
Kruidkundige

ONS

VERHAAL

WAT IS DE DRIJFVEER?

Het begon allemaal met één simpele vraag; Waarom kan gezond natuurlijke huidverzorging geen high performance huidverzorging zijn?

BEAUTY IS NATURAL

We zijn toegewijd aan het creëren van luxe huidverzorging en cosmetische behandelingen die zeer effectief zijn en snel zichtbare resultaten leveren, maar toch veilig en zacht zijn. We bevinden ons in een tijdperk waarin zogenaamde 'luxe' huidverzorging niets meer is dan adverteerders die zogenaamde super voedende producten hebben die in grote hoeveelheden in fabrieken worden geproduceerd en worden verkocht vanuit de schappen van supermarkten, natuurvoedingswinkels en warenhuizen. "Luxe" producten vol met agressieve chemicaliën die ons lichaam belasten met gifstoffen, onze kostbare planeet schaden en nooit hun beloften nakomen.We bevinden ons in een tijdperk waarin de woorden organisch en natuurlijk hun ware betekenis hebben verloren. Waar bedrijven beweren dat hun producten natuurlijk en biologisch zijn moeten we te vaak concluderen dat ze dit allesbehalve zijn. Wij beloven iets anders. Wat ons bijzonder maakt en ons onderscheidt, is onze standvastige overtuiging dat door de aloude wijsheid van vroegere beschavingen te omarmen en. We zijn toegewijd aan het creëren van luxe huidverzorging en cosmetische

Zachte huid

behandelingen die zeer effectief zijn en snel zichtbare resultaten leveren, maar toch veilig en zacht zijn. We bevinden ons in een tijdperk waarin zogenaamde 'luxe' huidverzorging niets meer is dan adverteerders die zogenaamde super voedende producten hebben die in grote hoeveelheden in fabrieken worden geproduceerd en worden verkocht vanuit de schappen van supermarkten, natuurvoedingswinkels en warenhuizen. "Luxe" producten vol met agressieve chemicaliën die ons lichaam belasten met gifstoffen, onze kostbare planeet schaden en nooit hun beloften nakomen. We bevinden ons in een tijdperk waarin de woorden organisch en natuurlijk hun ware betekenis hebben verloren. Waar bedrijven beweren dat hun producten natuurlijk en biologisch zijn moeten we te vaak concluderen dat ze dit allesbehalve zijn. Wij beloven iets anders. Wat ons bijzonder maakt is dat wij altijd proberen zo transparant mogelijk te blijven qua communicatie en productinformatie. 

We are all about Pure

bottom of page