top of page
Het Age-Defying Roll-on Eye Serum

introductie

Verjongend, verhelderend en revitaliserend

Vanaf het moment dat je wakker wordt tot aan de tijd dat je weer naar bed gaat, zijn je ogen constant aan het werk en in beweging. Ze zien, ze lezen, ze knipperen, soms huilen ze en als het goed is lachen ze heel geregeld. Omdat onze ogen voortdurend bezig zijn is het de eerste plaats in ons gezicht waar de kenmerken van het ouder worden zichtbaar zijn. Daarom zijn wij super enthousiast om aan jullie het nieuwste lid van de Pure White familie te introduceren:

 

Het Age – Defying Roll-on Eye Serum.

Een volledig natuurlijk oog serum op basis van gel die helemaal in de filosofie van Pure White past; dat een huid het beste aanvoelt en de mooiste uitstraling krijgt wanneer het met natuurlijke producten behandeld en gevoed wordt. Dit verfrissende en verzachtende serum is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen en gericht om de maximale effecten van anti-aging tegen te gaan zonder dat hier synthetische chemicaliën aan te pas komen.

de werking

Het serum bevat actieve ingrediënten die op natuurlijke wijze de tere huid rondom de ogen vernieuwen en herstellen. Het extract van de Organci Acmella is het antwoord van de natuur om de effecten van veroudering om te keren omdat het heel gericht werkt om de stevigheid van de huid te verbeteren en de verschijning van diepe rimpels te verminderen. Door het stimuleren van de biomechanische functie van de fibroblasten* verzacht de structuur van de dermis* aan het huidoppervlak. Hyaluronzuur, Co-Q10 en cafeine zorgen voor een direct zichtbare versteviging, verminderen wallen en hydrateren intensief waardoor fijne lijntjes verminderen. Als laatste technische onderdeel….. het extract van gist zorgt voor een verheldering van de huid rondom de ogen en verminderd de donkere kringen waardoor je een jeugdige en frisse uitstraling krijgt.

Waarom is het anders

De innovatieve rollende applicator zorgt ervoor, door het effect van een massage, dat dikke of gezwollen wallen verminderen ook omdat dit gebied intensief gehydrateerd word zie je na verloop van tijd een significante verandering waardoor de omgeving rondom je ogen een verhelderend en verfrissend uiterlijk krijgen.

hoe te gebruiken

Reinig je huid zorgvuldig. Door het uitoefenen van een lichte druk op de applicator komt er een kleine hoeveelheid product vrij. Breng het in een glijdende beweging, over het beengebied rondom de ogen, aan. Dep eventueel overtollig product voorzichtig met een tissue weg en geef het product de kans om goed in de huid te trekken. Wij adviseren het om in de ochtend en voor het slapen gaan, aan te brengen. Na gebruik de roller van het flesje goed schoonmaken. Het Age – Defying Roll-on Eye Serum is heel geschikt om in combinatie met onze Rejuvenating Eye Cream te gebruiken voor een intensieve behandeling van de huid rondom de ogen.

Pro Tip

Het Age – Deying Roll-on Eye Serum is ook te gebruiken voor die beruchte lijntjes boven je lip. Het Hyaluronzuur vult waardoor lijntjes gladder worden en je lippen er weer jeugdig uit gaan zien. Daarnaast voorkomt het, het uitlopen van lipstick.

Voor wie is dit product geschikt?

Het is dusdanig ontwikkeld zodat het voor elk huidtype geschikt is. Niet comedogeen, geurvrij, niet irriterend en veroorzaakt geen overgevoeligheid.

Je ogen verdienen dit gewoon!   

 

  • Fibroblasten zijn onder andere verantwoordelijk voor de opbouw van collageen die zorgt voor de stevigheid van het weefsel

  • De dermis, het corium of ook wel de lederhuid genoemd, is een laag bindweefsel die onder het epitheel (weeselftype)van de huid ligt. De onderste lagen van de dermis zijn rijk aan vooral collagene vezels. Deze vezels lopen grotendeels parallel aan het huid-oppervlak en leveren zo een belangrijke bijdrage aan de sterkte van de huid.

bottom of page