Ontdek onze behandelingen

Wij benaderen huidverzorging vanuit het holistische principe. Wij geloven dat de huid de spiegel van onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid is. Door op een diepe, gezonde en duurzame manier voor jezelf te zorgen maken we bewuste en gezonde keuzes.

Onze behandelingen zijn resultaat gericht en onze missie is om een gezonde en duurzame lifestyle te stimuleren, met bewust gekozen en geavanceerde producten die zijn samengesteld uit de beste en meest hoogwaardige ingrediënten gecombineerd met 'op wetenschappelijk gebaseerde' oplossingen en innovaties.

Treatment van het immuunsysteem van de huid
Treatment voor het reinigen van de probleemhuid
Treatment voor het hydrateren van de droge en vochtarme huid
Treatment voor het verstevigen / liften van de ouder wordende huid
Treatment van de huid met hyperpigmentatie
Wellness Treatment
Anti-aging Treatment

Veilige ingredienten

We maken alleen maar gebruik van natuurlijke ingrediënten en oliën van plantaardige oorsprong die de huid niet afsluiten en erin slagen het krachtige voordeel van de eigenschappen over te brengen.

Respect voor de huid

Elke huid is anders, dus we denken na over wat elk huidtype nodig heeft daarom zoeken wij naar plantaardige extracten en oliën die gecombineerd worden om de huid optimaal te kunnen behandelen.

Wij maken hét verschil

Pure White maakt hét verschil en biedt vrouwen producten die ze verdienen. We hebben allemaal een natuurlijke schoonheid, die het verdient te worden beschermd door producten die de vrouwelijkheid en de integriteit van de huid respecteren

Vegan producten

Onze producten zijn veganistisch, we gebruiken alleen top materialen van het plantenrijk: bloemenwater, botanische extracten, wortels en vruchten, de beste plantaardige oliën en essentiële vitamines.

Het team

Founder & Owner Dorina Pallai werkte als laborante en heeft de wetenschap, samen met haar team, gebruikt om een geheel nieuw natuurlijk merk te ontwikkelen. Daarnaast is de zorg voor alle medewerkers hoog. In de Pure White familie is iedereen gelijkwaardig en wordt met respect behandelt.