top of page

Ingredient Spotlight:

Black Currant Seed Oil

The Rejuvenating Antioxidant Moisturizer is de parel uit onze PlantObsessed™ collection. Deze ultra hydraterende formule voorkomt de zichtbare tekenen van veroudering en beschermt de huid tegen de invloeden van buitenaf, zoals infrarood straling en vervuiling. Het product is samengesteld uit de meest verfijnde oliezaden zoals Pomegranate, Sea Buckthorn en Grape, botanical extracten en plantaardige antioxidanten. Deze formule zorgt voor hydratatie en bescherming van de huid en geeft de huid een zichtbaar jongere, zachtere en gezondere uitstraling.

Het ontdekken van de beste schoonheidsvoordelen van Moeder Natuur is iets waar Pure White zich in blijft verdiepen. Hierdoor ontdekten wij de  verbazingwekkende eigenschappen van een minder gegeten en gebruikt fruitsoort - de zwarte bes - We wisten dat we het als een ingrediënt in onze producten moesten gebruiken.

Zwarte bes heeft zijn plaats verdiend in de rijen van de "super" vruchten. Met zijn hoge concentratie aan vitamine C is dit kleine fruit zeer veelzijdig in het bieden van algemene gezondheidsvoordelen. Het staat bekend om zijn vermogen om het immuunsysteem van het lichaam te stimuleren om bacteriële infecties en ontstekingen te bestrijden.Zwarte bessen zijn ook gunstig bij het behandelen van huidverzorgingsproblemen zoals eczeem en dermatitis. Bovendien kalmeert het en vermindert het verlies van elasticiteit. Neem de verjongende, antioxiderende vochtinbrengende crème uit ons nieuwste PlantObsessed ™ -programma, dat bijvoorbeeld is gemaakt om zichtbare tekenen van huidveroudering te voorkomen en hydratatie en bescherming van de huid te bieden. Een weelderige mix van zwarte bessenzaadolie en raffinage van botanisch extract en van planten afkomstige antioxidanten beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Nog een favoriet met BlackCurrant: Instant Plumping Cream Mask, een heerlijk, romig masker dat snel in de huid smelt, aanzienlijk beschermt tegen vochtverlies en de huid binnen enkele minuten intens gehydrateerd en stralend maakt. Een unieke basis van 5 verschillende biologische boters zoals Cocoa, Shea, Murumuru en Mango, behandeld de huid met krachtige vochtverrijkende bestanddelen en vermindert het uiterlijk van fijne lijntjes dramatisch, want Jasmine Floral Wax behandelt de uitgedroogde huid en helpt zelfs bij een prachtige teint.

Black Currant is ook een belangrijk ingrediënt in andere producten die de schittering stimuleren: het wordt aangetroffen in 'Overnight Antioxidant Renewal Serum' om fijne lijntjes te verbeteren en vocht aan te brengen. En de Advanced Lifting Emulsion  om een ​​jongere en gezonder ogende teint te onthullen.

PLANTOBSESSED™ REJUVENATING ANTIOXIDANT MOISTURIZER

Dit rijke gezichtsmasker trekt snel in de huid en bescherm de huid optimaal tegen vochtverlies waardoor je altijd een intens gehydrateerd gevoel hebt. De werkzame en krachtige werkstoffen zorgen voor een mooie rijke, gerevitaliseerde uitstraling en verminderen de verschijning van fijne lijntjes, drastisch. Deze rijke formule met krachtige hydraterende werkende stoffen dringt diep in de huid door wat binnen enkele minuten resulteert in een gladdere en stralende huid. De huid voelt soepeler en gladder aan en ziet er fris en stralend uit.

Overnight Antioxidant

Renewal Serum

Dit serum zorgt voor de regeneratie van huidcellen waardoor je elke dag wakker word met een gladdere, helderder en jongere look. Dit zijdezachte, hydraterend Overnight Antioxidant Renwal Serum maximaliseert de kracht van de natuurlijke vernieuwing de huid met de meest krachtige vrije radicalen strijders van de natuur. Het verminderd de zichtbare tekenen van veroudering aanzienlijk, verminderd de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, vult het vochtgehalte aan  en zorgt voor een egale, gezondere teint.

ADVANCED LIFTING EMULSION

Deze zeer krachtige emulsie die bestaat uit de olieën van zaden die een hoge concentratie met verstevigende, - actieve,- en rijke antioxidanten bevatten. Het krachtige antioxidante trio Acerola, Granaatappel en Duindoorn die een bom aan vitamine C bevatten, herstellen de huid, beschermen tegen de invloeden van buitenaf en schade door vrije radicalen. De lifting emulsie verfijnd lijntjes en rimpeltjs. Natuurlijk Hyraluronzuur en de extracten uit Dragon's Blood zorgen dat de huid zich licht aanspant en geven zichtbaar een hernieuwde, glade teint

bottom of page