Blog_Echt_5_min.jpg

onze 3 multitaskers

Wij weten precies hoe dit gaat!

Dit is jouw “go to 5- minute routine” door het toepassen van deze routine zal jouw huid fris, glad, gehydrateerd en beschermd aanvoelen, zelfs zonder make-up ziet je huid er goed uit!

We leven in een wereld die constant jongleert tussen selfie updates, stralende klasse en dat last minute happy hour met je besties. We hebben nauwelijks tijd om adem te halen, laat staan ons ​​te committeren aan een dagelijkse huidverzorgingroutine. Om ervoor te zorgen dat je een mooie en gezonde huid blijft houden is dit een beauty ritueel die niet mag ontbreken in je dagelijkse routine. Lees snel verder om te kijken welke routine het beste bij jou past!

08:00: RUSH HOUR

Je hebt al twee keer op de snooze-knop gedrukt, en nu ben je in een rush om naar het kantoor te komen. Je bent er al aan gewend om een haastige "5 minutes" make-up aan te brengen, maar vergeet om tijd te besteden aan je dagelijkse huidverzorging die je huid beschermt en echt laat stralen. 

ONZE TIP

Breng een ruime hoeveelheid Flawless Activating Treatment Lotion op je gezicht aan waardoor je 'sleepy' teint verdwijnt en je huid er gelijk weer fris en stralend uitziet. Masseer Advanced Lifting Emulsion in als een vochtinbrengende crème - de antioxidant-rijke anti-aging emulsie voed je huid en voegt extra hydratatie toe voor een gezonde look, terwijl het masseren de circulatie in uw gezichtsspieren zal verbeteren. Je kunt deze stap ook overslaan en een druppel Regeneratie Oil Serum mengen met je foundation. Het serum verstevigt je huid, en de combinatie zorgt ervoor dat je de foundation egaal en gelijkmatig aanbrengt. 

 

14.oo: Dog Day Afternoon

Na de lunch komt vaak die bekende dip en je huid begint langzaam ook vermoeidheidsverschijnselen te vertonen. 

Je voelt de post-lunch malaise op het werk, en ook je huid wordt moe. Oxidatieve stress door invloeden van buitenaf beginnen tol van je huid te eisen waardoor deze uitgedroogd en trekkerig aan kan voelen.

 

ONZE TIP

Om het vettige laagje van je gezicht te verwijderen adviseren wij om het overtollige vet van de huid van het voorhoofd, neus, wangen en kin te verwijderen met een tissue. Om je huid weer te voorzien van onmiddellijke hydratatie, spray onze Deep Hydration Beautyifying Rose Mist, over je gehele gezicht. Omdat de spray heel fijn vernevelt hebben de fijne deeltjes de gelegenheid om zelfs door de make-up, de huid binnen te dringen waardoor het de broodnodige impuls krijgt om te vernieuwen. 


19:00: Cocktail Hour

Een druk sociaal schema betekend vaak dat je dag niet eindigt als je klaar bent met werken. Je gaat gelijk door naar een afspraak met vrienden om als afsluiting van je dag nog een drankje te doen. Probeer deze simpele skincare tips eens, die het aantal noodzakelijke stappen van je make-up ritueel reduceert. 

 

ONZE TIP

Geef je huid, na een lange werkdag en het socializen, de aandacht die het nodig heeft door een intensieve hydratatie boost aan te brengen met onze Deep Hydration Instant Plumping Cream Mask. De rijke formule doordrenkt de huid met krachtige vocht verrijkende bestanddelen, en zorgt voor een soepele, meer “Glowing Skin” in enkele minuten.

Uitgeput en klaar voor bed? Met een kleine planning, kun je meteen gaan slapen. Neem 1-2 pompjes van onze Overnight Antioxidant Renewal Serum, verwarm dit tussen de vingertoppen en breng dit aan op de huid, breng rustig aan op het gezicht, hals en decolleté. Dit zijdezachte, hydraterende nacht serum maximaliseert de kracht van de huid tijdens de natuurlijke nachtelijke vernieuwing, tezamen met de meest krachtige vrije radicalen strijders uit de natuur ..

Love

Pure White

SHOP THE STORY