SpringSkincare_Blog-1.jpg

Een stralende huid

5 tips om jouw huid te boosten

De winter zijn we nu echt achter ons aan te laten en onze huid begint te schreeuwen om aandacht. Na maanden van koude, natte en donkere dagen, begint het zonnetje nu meer te schijnen en wordt de wind warmer en zachter. De lente, het seizoen van vernieuwing en de frisheid die het gevoel van nieuw ingeblazen leven geeft waardoor je hernieuwde energie krijgt. Het is tijd om de saaiheid van de winter achter ons te laten en de lente, het mooiste seizoen, te omarmen. Daarbij is het veranderen van je dagelijkse huidverzorging een echte 'must do' voor een gezonde, evenwichtige teint van top tot teen.......

Lees snel verder en ontdek de ultieme richtlijnen over hoe je jouw huidverzorgingsroutine kunt veranderen om je huid deze lente te laten stralen.

TIP # 1: BEGIN MET EEN EGALE TEINT

Een frisse en stralende huid begint met een gladde en gelijkmatige huidskleur. Onze Activating Treatment Lotion bevat meer dan 60% Organic sap, afkomstig uit het blad van de Aloë Vera en activeert de vernieuwingscyclus van de huid waardoor de kleur en textuur van de huid verzacht. Deze rijke lotion bevat ook 7 voedende oliën die in combinatie met de Aloë Vera de huid intensief hydrateert waardoor er een mooie gezonde glans ontstaat.

TIP # 2: SLUIT VOCHT IN

Om een gezonde en stralende huid te krijgen is het noodzakelijk dat je huid soepel en goed gehydrateerd blijft. Met de luchtige en verzachtende Daily Moisturizer, die bestaat uit een combinatie van Aloë Vera, kokosolie, Mallow extract,CoQ10 en vitamine,  houdt je het vochtgehalte in de huid goed in balans. Deze snel absorberende crème is ontwikkeld om de huid te ondersteunen en de natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat de huid haar elasticiteit blijft behouden. Daarnaast beschermt het de huid tegen uitdroging waardoor je een blijvende effe en zachte huid houdt.

 

Tip 3: VERMINDER FIJNE LIJNTJES EN ZICHTBARE PORIEN

Dat is een van de belangrijkste aspecten voor een jeugdige teint, stevige en gladde huid. Om de stevigheid van de huid te behouden adviseren wij je om de Advance Lifting Emulsion, uit onze bestseller serie te gebruiken. Deze rijke hydraterende emulsie verminderen zichtbare poriën en minimaliseren fijne lijntjes waardoor de huid een stevige en gladde look krijgt.

TIP # 4: BESCHERM JE HUID TEGEN SCHADELIJKE UV

Wij kunnen ons voorstellen dat je het omslachtig vind om in de ochtend een extra stap in je behandelritueel toe te voegen. Maar je huid blootstellen aan UV zonder het te beschermen met een SPF, is een van de schadelijkste dingen die je kunt doen voor je huid. Het resulteert in een donkere huid waardoor ze haar uitstraling verliest. 

TIP # 5: TUSSENDOOR BENEVELEN

Geef je huid een intensieve hydratatie boost met Beautifying Rose Mist. Deze ultra-hydraterende Moisturizing Mist is en combinatie van drie oude holistische Rose oliën namelijk; Damast Rose, Cabbage Rose en Musk Rose, in pure biologische Rose Water. Deze natuurlijke, luxe geurende nourisher stimuleert de natuurlijke hydratatie van de huid. Het maakt niet uit waar je bent, of hoe laat het is, je kunt de hele dag een levendig, fris en jeugdig uitziende huid hebben.

Love

Pure White

SHOP THE STORY