top of page
Gezichtsschuim

Dagelijks behandel-ritueel

IN WELKE VOLGORDE KUN JE DE PRODUCTEN HET BESTE AANBRENGEN?

Er wordt ons heel vaak gevraagd hoe je een gezichtsverzorging aan moet brengen om de maximale voordelen uit een huidverzorging te halen. Natuurlijk moet een dagelijkse behandelritueel in de eerste instantie voldoen aan en afgestemt zijn op jouw huidtype. Maar dat betekend niet dat er geen vuistregels zijn om het beste uit de producten te halen. In vaktermen noemen wij dit "layeren". 

REINIGING IS DE EERSTE EN MEEST BELANGRIJKE STAP

Het is belangrijk dat je eerst weet wat voor een huidtype je hebt. Ga daarna opzoek naar een reiniger die zowel de huid reinigt maar ook make-up verwijderd. De producten van Pure White hebben naast een reinigende functie ook nog eens een voedende functie. Het je een doffe en ongelijkmatige huidteint, dan vraagt dit om een reiniging met verhelderende ingrediënten zoals vitamine C en voedende botantische extracten. Maar heb je een droge of gevoelige huid, gebruik dan een reiniging die bestaat uit olie of gel om een huid te kalmeren en in balans te brengen. 

Pure White Producten: Purifying Cleansing Foam | Moisturizing Gentle Cleansing Foam | PlantObsessed™  Nourishing Cleansing Oil

EXFOLIEREN

Deze stap in je routine hoef je maar 1 - 3 keer per week toe te passen, afhankelijk van de conditie van de huid. Het verwijderd dode huidcellen en overtollig talg, die zich aan het huidoppervlak ophopen,  op een natuurlijke wijze. Kies een product wat samengesteld is om de huid op een zachte manier te ontgiften, zuiveren en de huidstructuur te verfijnen. 

Pure White Producten: Purifying French Green Clay Mask   

PREPPEN OF OOK WEL BI-PHASE GENOEMD

De volgende stap is om een bi-phase te gebruiken. Deze producten zorgen als een soort van geleide de huid in waardoor alles wat je daarna op de huid aanbrengt, beter wordt opgenomen. Met andere woorden; de actieve werkzame stoffen in de producten dringen op deze manier dieper de huid in. 

Pure White Producten: Activation Treatment Lotion 

 

SERUMS

De beste serums bevattten een zeer hoge concentratie en samenstelling van actieve ingrediënten. Een andere belangrijke eigenschap die serums moeten hebben is dat ze makkelijk aan te brengen moeten zijn en licht aanvoelen ondanks het boordevol met de beste van de beste ingrediënten zit.  Een goed serum zal compatibel zijn met je vochtinbrengende cremé en alle voordelen zullen met elkaar samenwerken in plaats van met elkaar te concurreren. 

Pure White Producten: Antioxidant renewal serum | Dark Spot Solutions | Renegerating Superseed Facial Oil

OOGVERZORGING

Bij een oogverzorging is het ook weer van belang dat je een product neemt waar de huid rondom de ogen behoefte aan heeft. Let wel op! Gebruik voor dit gebied ook echt oogproducten omdat dit gebeid qua structuur vele malen anders is dan de rest van het het gezicht. Een huid rondom de ogen is heel dun en fragiel en moet daarom voorzicht behandeld worden. 

Pure White Producten: Rejuvenating Eye Cream / Age-Defying Roll-on Eye Serum / Plumping Rose Eye Lift Serum

MOISTURIZER

De functie van een goede moisturizer is om het vocht in de huid te houden en aan te vullen, daar waar nodig. Vaak horen wij dat er als "serum" eerste een oliehoudend product aangebracht wordt. Breng een gezichtsolie aan op je vochtinbrengende crème. Als je de olie er eerst aanbrengt, zal het als een barrière werken en de werkzame ingrediënten van je vochtinbrengende crème blokkeren. Onze twee treament lotion bevatten enkele van de meest voedzame en effectieve ingrediënten van de natuur.

Pure White Producten: Softening Daily Moisturizer | Rejuvenating Face Cream

MAXIMALISEER JE TIJD

Een goede huidverzorging kost tijd, maar het is leuk om te onthouden dat een luxueus behandelingsritueel nog steeds op efficiënte manier toegepast kan worden! Je kunt reinigen en scrubben door eenvoudig een washandje aan je reinigingsritueel toe te voegen. Wachten tot je serum in de huid getrokken is? Dan is het een goed moment om je oogcrème rondom je ogen aan te brengen. Tegen de tijd dat je klaar bent, is je huid waarschijnlijk klaar voor je volgende serum of vochtinbrengende crème. Zie je waar we naar toe willen en wat wij proberen duidelijk te maken? 

Love

Pure White

SHOP THE STORY

bottom of page