5.jpg

HI, HYALUNOZUUR

Een super-ingrediënt dat je nodig hebt in je huidverzorging

Hyaluronzuur - het klinkt als een enge verbinding die wordt geactiveerd en bubbelt zodra deze in contact met de huid komt. Niet schrikken maar we kunnen met zekerheid zeggen dat zoiets echt bestaat! Dit natuurlijk voorkomende koolhydraat in het lichaam is eigenlijk goed voor je. En bij gebruik in huidverzorging, met name in moisturizers, maskers, serums, oogbehandelingen en zelfs toners, wordt de huid intens gevoedt en gehydrateerd; het kan zelfs voorhoofdsrimpels en vervelende fijne lijntjes rondom de ogen aanzienlijk verminderen. Maar, wat is het nu precies? En, wanneer heb je het nodig?

WAT IS HET?

Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtinbrengende crème en bevochtiger en is van nature te vinden in de huid. Het is een krachtige hydratator die fungeert als een magneet voor vocht. Het kan 1000x zijn gewicht in water vast houden - behoorlijk indrukwekkend!

HOE KOMT HET MIJN HUID TEN GOEDE?

Het fungeert in principe als een spons voor je gezicht door water aan te trekken en vast te houden. En door vocht aan te trekken, vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels die veroorzaakt worden door uitdroging en een ouder wordende huid. Bij gebruik zie je zichtbaar dat de huid er voller, gladder en soepeler uitziet.

HOE WERKT HET?

Hyaluronzuur bevat op zichzelf geen water, dus hoe meer vocht je ermee gebruikt, hoe beter het werkt. Zorg ervoor dat je huid vochtig (niet droog!) is voordat je een moisturizer of serum met HA aanbrengt. Met een pompje van de Plumping Rose Beautifying Mist of de Balancing Green Tea Mist heb je de huid in een handomdraai vochtig en ook nog eens met veel extra werkzame stoffen wat de huid alleen maar meer ten goede komt. Natuurlijk volstaat het bevochtigen van je gezicht met water, ook

IS HET BEDOELD VOOR SPECIALE HUIDTYPES?

Het is eigenlijk geweldig voor alle huidtypes. Maar wat belangrijker is om te weten; het doet wonderen op de droge huid, wat in feite van invloed is op iedereen die wordt blootgesteld aan reizen, een droog klimaat of zelfs airconditioning.  Voor een subliem resultaat hebben wij nog extra tips zoals; het drinken van extra water, het gebruik van een luchtbevochtiger en door huidverzorgingsproducten te gebruiken met hyaluronzuur. Deze combinatie geeft je een stralende look, echt je kunt ons op ons woord geloven! 

WELKE PRODUCTEN MET HYALUNOZUUR WORDEN AANBEVOLEN?

We hebben veel! Onze Overnight Nourishing Repair Cream levert intense hydratatie en herstelt lijntjes en rimpeltjes dankzij een unieke combinatie van hyaluronzuur en rijke plantaardige stoffen die vocht aantrekken en het vochtgehalte verhogen. Gebruik dit in combinatie met onze 'Overnight Antioxidant Renewal Serum' (een product dat ook HA bevat) voor een soepelere huid en het biedt bescherming tegen schade door vrije radicalen. Als je op zoek bent naar hydratatie met extra lifting en de leeftijd tartende voordelen voor uw ogen, kunt je onze Plumping Rose Eye Lift Serum en Age-Defying Roll-on Eye Serum gebruiken. De Plumping Jasmine Cream Mask zit ook boordevol hyaluronzuur, zodat je huid er vol, soepeler, gladder, gevoed, fris en stralend uitziet en aanvoelt.

Ten slotte raden wij ten zeerste aan om onze geherformuleerde Flawless Activating Treatment Lotion in uw huidverzorgingsroutine te verwerken. Het bevat niet alleen hyaluronzuur om het vocht in de huid te verzegelen voordat je serums en crèmes aanbrengt, maar het zit ook vol met rode druivenextract wat krachtige voedingsstoffen zoals bijvoorbeeld Resveratrol bevat. Het is een van nature voorkomende, krachtige antioxidant, die een enorme hoeveelheid gunstige eigenschappen voor de huid heeft. Het helpt niet allee ter bescherming tegen milieuschade, zoals UV-stralen en oxidatieve stress maar biedt ook bescherming aan de huidcellen tegen ontstekingen.

SHOP THE STORY