Blog_Korean_way

kOREAANSE

HUID-VERZORGING

DE 8 MEEST EENVOUDIGE TIPS IN HUN STANDAARD HUIVERZORGINGSROUTINE

8 Koreaanse huidverzorgingstips waar we dol op zijn

8 meest eenvoudige tips in een standaard Koreaanse huidverzorgingsroutine.

De Koreaanse huidverzorgings- en schoonheidsnormen gaan de hele wereld over - iedereen is geobsedeerd door hoe natuurlijk en stralend hun huid eruitziet. Het (niet-zo-geheim) geheim is dat ze huidverzorging belangrijker vinden dan make-up - gezond verstand, toch? Maar er zijn genoeg artikelen over het onderwerp dat het verwarrend kan maken om vast te stellen wat precies de essentiële stappen zijn en welke optioneel zijn en aansluiten bij jouw budget en tijd. Nadat we tientallen huidverzorgingsartikelen hebben doorzocht, hebben we 8 tips verzameld in een standaard Koreaanse huidverzorgingsroutine.

1.Pre-cleanse - Bestrijd olie met olie

Je gezicht is een kunstwerk en de beste kunst verdient het beste canvas. Met vervuilende stoffen in de lucht en zo ongeveer overal waar we naartoe gaan, is dubbele reiniging heel logisch. Begin met het verwijderen van sporen van make-up en vuilophoping van de dag door onze PlantObsessed™ Nourishing Cleansing Oil direct op de droge huid aan te brengen en grondig over het gezicht en de ogen te masseren. Spoel eenvoudigweg af met warm water.

2. cleanse - 2 is beter dan 1

Reinig met een reinigingsmiddel op waterbasis om de olierestanten van de voor-reiniging weg te spoelen. Begin met het reinigen van de T-zone (voorhoofd en neusgebied), gevolgd door de U-zone (wangen). Dit omdat onze T-zone meer een oliemagneet is dan onze U-zone, die de neiging heeft droger te zijn en door daardoor als laatste te reinigen, zorg ervoor dat het drogere gebied niet meer dan dat wordt blootgesteld aan de reiniger. Als je een vette, vlek-gevoelige huid hebt, raden we aan om onze Purifying Foam Cleanser  te gebruiken of als je een droge of gevoelige huid hebt, probeer dan het Moisturizing Gentle Cleansing Foam. Met deze fluweelachtige schuimreinigers is je gezicht letterlijk in goede handen!

3 . Scrubben - Zo nodig (tip: niet elke dag alsjeblieft)

Exfoliatie helpt om dode huidcellen en overtollige olie op de huid te verwijderen, dus concentreer (met zachte druk) op de T-zone, gevolgd door je wangen. Als je een niet-gevoelige huid hebt, gebruik hem dan 3x per week en als je huid gevoelig is, is 2x per week prima.

4 . Tone - Het gezicht in vorm krijgen (soort van)

Na meerdere reinigingen zal je huid van nature in een kwetsbare staat zijn. Probeer onze PlantObsessed ™ replenishing toner die je huid neutraliseert en klaar maakt om de volgende producten goed te absorberen. Dit omvat het in balans brengen van de pH- en vochtniveaus van je huid, evenals het verwijderen van eventuele onzuiverheden op afstand die de vorige stappen mogelijk hebben gemist, wat een harde werker is het!

5 . Treatment Lotion - De 'X'-factor

Aangeprezen als het hart van de huidverzorgingsroutine, verzorgende lotions en essences verzorgen je huid en helpen het gewenste uiterlijk te bereiken. Wil je de gehydrateerde of "dewy" uitstraling, een helderdere teint of die jeugdige veerkracht? Dan is de behandelingslotion de perfecte huidverzorging voor jou, door jou. Geen intro nodig - onze Flawless Activating Treatment Lotion is een bestseller met hyaluronzuur als belangrijkste actieve ingrediënt. Dep voorzichtig met je vingertoppen de lichtgewicht vloeistof op je gezicht en hals . Gebruik dagelijks, 's ochtends en' s avonds na het reinigen en toning en vóór uw serum en moisturizer.

6 . Oogcrème - Zo delicaat als dun geschoren ijs

Als de 'vensterhouder' voor je ziel, doet het gebied rond je ogen zijn naam eer aan door het dunste, meest delicate deel van je gezicht te zijn. Het heeft geen talgklieren om natuurlijke oliën te produceren, dus we MOETEN dit gebied 24 uur per dag bevochtigd houden. Masseer onze Rejuveanting Eye Cream zacht over zowel het boven,- als oogkas ( van wenkbrauw tot onder ooglid )in een continue zachte beweging van de binnen- naar de buitenhoek van het oog. Breng het aan met de top van je ringvinger, want het geeft precies de juiste hoeveelheid druk om effectief en toch zachtaardig te zijn.

7 . Moisturizer - Past zich aan het tijdstip van de dag aan

Er is (dag) en een (nacht) moisturizer. Je huid zal je dankbaar zijn voor de juiste voeding op het juiste moment. Breng gedurende de dag de lichtgewicht Softening Daily Moisturiser aan die gemakkelijk in je huid trekt zonder dat deze vettig aanvoelt - en vergeet je hals niet als je je gezicht insmeert. Gebruik 's nachts de' Overnight Nourishing Repair Cream 'die je huid in staat stelt om vocht vast te houden, het helpt bij het herstel van je huid als je slaapt, zodat je wakker wordt en fris en klaar voor de dag komt.

8 . SPF (alleen overdag):

Gefeliciteerd als je nog steeds je adem in houdt - we zijn eindelijk bij de laatste stap! Door je huid dagelijks te beschermen tegen UV-stralen,  zorg je ervoor om vroegtijdige veroudering en de ontwikkeling van rimpels en donkere vlekken te voorkomen. UV-blootstelling is overal - van gloeilampen binnenshuis tot de moeilijk te missen stralen van de zon. Het zal een enorme schande zijn als je je harde werk van eerdere stappen ongedaan zou maken.

En daar heb je het! 8 stappen, 1 gezicht, veel tijd bespaard en kijk hoe de complimenten binnenkomen.

Shop de story