Gezichtsschuim

De Schoonheid van make-up

EN DE VOORDELEN VAN HUIDVERZORGING

De nieuwe VelvetSkin is een echte multitasker en geeft je huid het beste uit twee werelden. Dit was wat wij in gedachte hadden voordat wij begonnen met het ontwikkelen van deze collectie. Met de VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20 onderga je een echte make-over en de toegevoegde actieve ingrediënten, op verschillende niveau's, maken hét verschil voor je huid.

Pure White Cosmetics VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20

Onze romige, maar toch zeer licht aanvoelende en siliconenvrije teint perfector verzacht zichtbaar, verheldert en egaliseert. Deze samengestelde formule vermindert de verschijning van fijne lijntjes en onvolkomenheden zodat de huid er vlekkeloos, stralend en dewy-achtig uitziet. En 'last but not least', deze minerale UV-SPF20 biedt ook nog eens bescherming. Kortom, de VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20 biedt alles wat je nodig hebt om een perfecte teint te verkrijgen. De producten uit de VelvetSkin reeks voelen stuk voor stuk geweldig op je huid aan, geven een super natuurlijke look en zijn makkelijk aan te brengen. Daarnaast hebben de producten uit deze reeks ook nog een verzorgende werking door de toevoeging van belangrijke verzorgende moisturizers en voedingsstoffen. Dit is noemen wij nu een echte WIN - WIN situatie.

Wat doe het?

Pure White Cosmetics VelvetSkin Smoothing Glow Primer
Pure White Cosmetics VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20

Een eenvoudige optelsom heeft in dit geval een mooie uitkomst want de schoonheid van make-up en de voordelen van een huidverzorging zijn in harmonie met onze filosofie over huiverzorging, die in dit geval in het kleurengamma verwerkt zitten. De van nature actieve ingrediënten, die de VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20 zo speciaal maken, zijn onder meer olijf-squalaan en cactusvijgzaadolie. Deze oliën hydrateren intens, waardoor gladheid en zachtheid worden bevorderd. Daarnaast is het ingredient Gotu-Kola rijk aan antioxidanten en is er co-enzym Q10 gebruikt om de productie van fibroblasten te bevorderen. Fibroblasten ondersteunen bij het synthetiseren van collageen en helpen zo bij het verminderen van striae en littekens die op de huid verschijnen. De zijdezachte formule bevat ook Palmitoyl Tripeptide-5 om de huid te helpen versterken en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Van dit peptidecomplex is inmiddels bekend dat het de synthese van collageen stimuleert, waardoor het fijne rimpeltjes aanzienlijk vervaagt. Kortom veel ingredienten die de huid verstevigen, hydrateren en ondersteuning bieden bij de vermindering van striae. In een klinisch onderzoek verminderde het uiterlijk van rimpels tot 350%.

Vertel me  meer over de ingredienten

Hoe kan ik mijn huid voorbereiden

Je kunt VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20 op elk moment inzetten, maar we geven de voorkeur aan het aanbrengen op een schone, gehydrateerde huid. Een driestaps-routine is écht de ideale basis voor het aanbrengen van een make-up. Begin de reiniging met de Purifying of Gentle Cleansing Foam waarmee je op een zachte manier alle dagelijkse sporen van vervuiling, verwijderd; vervolg met Activating Treatment Lotion om de huid voor te bereiden waardooreen vochtinbrengende crème vele male beter absorbeert en dieper in de huidlagen dringt; breng dan je favoriete moisturizer aan. Je kan kiezen uit ons gamma aan lichtaanvoelende, snel absorberende en toch weldadige vochtinbrengende crèmes om aan de huidbehoeften te voldoen. Maar je kunt ook kiezen voor de VelvetSkin primer die eveneens een verzorgende, beschermende en  hydraterende functie heeft. 

Pure White Cosmetics VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20

Hoe breng ik dit product aan

Breng eerst een hoeveelheid aan op de muis van de hand om het vervolgens te verdelen op je het voorhoofd, de wangen, de neus, kin en hals. Verdeel met je vingertoppen of met een speciaal sponsje alles gelijkmatig. We hebben vier kleuren om uit te kiezen:

 

Light; geschikt voor albast tot lichte teint;

Light-medium, geschikt voor ivoor tot medium teint;

Medium, geschikt voor zongebruinde tot olijfkleurige teint

Tan, geschikt voor medium tot diepe huid met neutrale ondertoon.

 

Het is zelfs mogelijk om de verschillende tinten te met elkaar te mengen om het aan te passen en een kleur te creëren die naadloos aansluit bij jouw huid. Per slot van rekening heeft onze huid elke seizoen een andere tint. Op deze manier is het product van seizoen tot seizoen, toepasbaar.