Blooming lips

De lente is gearriveerd

De lente is in volle bloei, dus berg de neutrale en winterkleuren maar op! Wij vermoeden dat je lippen schreeuwen om vrolijke, heldere voorjaarskleuren. Ontdek onze oh-so vleiende en sensuele tinten uit onze 100% natuurlijke en vegan  Purely Inviting Satin Cream Lipstick Collection die perfect zijn voor de zonovergoten dagen van dit seizoen.

Berry kiss

Is er iets beters dan een klassieke warm roze lip voor de lente? Als je op zoek bent naar een krachtige voorjaarskleur, is het wel de Berry Kiss. Naast de uitstekende kleurbalans, is de puur uitnodigende lippenstift verrijkt met voedende vitamine E om de draagbaarheid te vergroten en de ware kleur op zijn plaats te houden. De afwerking is fluwelig met precies de juiste glansnuance.

Fuchsia glam

Als een gedurfde fuchsia meer jouw stijl is, laat je lippen dan spreken met onze Fuchsia Glam-tint. Deze mooie kleur geeft de perfecte tint om je lippen te verfraaien terwijl de verzorgende formule hydrateert en beschermt. Combineer deze lippenstift met een natuurlijke oog make-up om het uiterlijk een mooi geheel te geven.

Rose petal

Het is de perfecte baby-roze. Op de een of andere manier te gebruiken om zowel neutraal als volledig over-the-top te zijn. Draag het met kale make-up voor een moderne look, of speel met dik aangezette eyeliner en wimpers.  Het product heeft een zachte, romige textuur en voelt licht aan. Het is een roomachtige formule voor een ongelooflijk langhoudende kleur.

Intens, passievol en een beetje drama? Kies dan voor deze warm-rode Fiery Fusion. Een hoog gepigmenteerde, satijnen lippenstift die gewichtloos is op de lippen en een langdurige dekking biedt. Deze romige, volledig dekkende lipkleur zorgt voor intense hydratatie met een gedurfde en langdurig pigment. Perfect voor een Classy dagje naar werk of een uitbundig avondje stappen.

Fiery fusion

Shop het verhaal