_ASM6400.jpg

 Twist . cover . correct 

DE VELVETSKIN CONCEALER PEN Q&A

We hebben allemaal die rotdagen. Of je nu te laat opblijft en een paar uur schoonheidsslaap mist, of een breakout krijgt van al die stress, er is één make-upproduct waar je altijd op vertrouwt: concealer! Zou het niet leuk zijn om een concealer te hebben die er natuurlijk uitziet in plaats van dik en aangekoekt? Wij zijn een stap in de ontwikkeling. Klik op de button en ontdek waarom je een concealer en de voedende ingrediënt nodig hebt en waarom onze VelvetSkin Concealer Pen jouw nieuwe favoriete zal worden!

Pure White Cosmetics Velvet Skin Concealer Pen Light

Wat doet het 

Het doel van een concealer is om verkleuring en oneffenheden van de huid minder opvallend te maken. Het is bijvoorbeeld een perfect product om die vervelende plek of die donkere kringen onder je ogen te verbergen. Je brengt de concealer niet over je hele gezicht aan, maar pas het 'lokaal' toe.

Het verschil tussen firming

skin & concealer 

Pure White Cosmetics Velvet Skin Concealer Pen Medium Light
50334232_801771830184590_230133831866463
50497971_801771840184589_195782706625878

Het doel van de VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20 is om de huid te egaliseren en kleine onregelmatigheden te verbergen. Je kunt de zijdezachte crème over het hele gezicht aanbrengen en ervoor zorgen dat uw huid er mooi glad en stralend uitziet. Soms merk je echter gebieden op die net iets meer dekking nodig hebben. Bijvoorbeeld rode vlekken of pigmentvlekken, littekens of spots. Of misschien zie je er een beetje moe uit door de donkere kringen onder je ogen. Voor die probleemgebieden zou je concealer kunnen gebruiken. Deze crème biedt een betere dekking dan een foundation.

Waarom het zo speciaal is 

Het aanbrengen van concealer kan behoorlijk lastig en zenuwslopend zijn. Herken je dat; een concealer die zo zwaar aanvoelt dat je wallen verergeren. Of dat het niet goed vermengt en je blijft zitten met vlekkerige klodders. En erger nog dat je concealer barst, waardoor het zelfs lijkt alsof je meer rimpels hebt of dat het zelfs je hele mimiek veranderd. Gelukkig hebben we met de natuurlijke ingrediënten een concealer gemaakt die alle juiste selectievakjes aanvinkt. Dat klopt, onze VelvetSkin Concealer Pen zorgt voor een gelijkmatige dekking en een natuurlijke, stralende afwerking. De formule vermengt zich makkelijk  en is in lagen op te bouwen, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken of het een dik plak wordt of gaat craqueleren. Al met al presteert het perfect als een concealer die er uitziet en aanvoelt als een tweede huid, zonder schadelijke chemicaliën. Verder zijn er verjongende en liftende ingredienten toegevoegd zoals biologische Camellia olie, Marula-olie en Prickly Pear-esctract. Het Product camoufleert niet alleen maar ondersteunt ook, wat het uitermate geschikt maakt voor de gevoelige huid. De VelVetSkin Concealer Pen geeft een natuurlijke, stralende dekking en past perfect bij je eigen huidskleur.

Pure White Cosmetics Velvet Skin Concealer Pen Medium
51061468_801771886851251_336318517919875
Pure White Cosmetics Velvet Skin Concealer Pen Tan
49439877_801771836851256_610230598388154

De beste kleur kiezen 

We hebben de VelvetSkin Concealer Pen in 4 kleuren gemaakt. Je kunt ze zelfs samen gebruiken. Kies een iets lichtere tint dan uw eigen huidskleur om donkere verkleuring, zoals cirkels, minder opvallend te maken. Kies voor andere delen van je gezicht, net als bij de VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20, de tint die het beste bij je eigen huidskleur past. Als richtlijn past de Concealer Pen Light het best bij de Light Medium van Firming Skin Tint.

Extra Tips 

1. VelvetSkin Smoothing Glow Primer moet altijd de eerste stap in uw make-uproutine zijn. Nadat je je moisturizer hebt aangebracht, pak je je Primer. Het zal eventuele fijne lijntjes en zichtbare poriën verdoezelen. Het creëert een glad oppervlak voor het aanbrengen van de  Instant Firming Skin Tint en zorgt ervoor dat de cosmetica lang blijft zitten. Zodra je je Primer en Skin-tint hebt aangebracht, breng je, indien nodig een Concealer aan voor de perfecte look. En onthoud, het is altijd het beste om met een klein beetje te beginnen en daarna pas te layeren.

2.De VelvetSkin Concealer Pen wordt geleverd in een handige twist-pen waarmee je het heel eenvoudig op de huid kan aanbrengen. Draai aan de onderkant van de pen totdat het borsteltje compleet gevuld is. Na het aanbrengen kun je ervoor kiezen om het product zachtjes met de vinger in te kloppen. 

 

SHOP THE STORY