top of page

DIY Tips for a Spa Day at Home

Ontspan je weg naar een meer stralende huid

Als het leven te hectisch is verliezen we onszelf vaak uit het oog. Het eerste wat we dan skippen is het pamperen van onszelf, terwijl dit zo belangrijk is. Wanneer je naar rust en ontspanning verlangt, je huid wilt verzorgen en je gedachte kalmeren is dit heel goed mogelijk met een herstellende spa-ervaring vanuit de comfort van je eigen huis. Om het beste uit je DIY Spa-dag te halen adviseren wij je om ook echt helemaal niks te plannen.

Voorbereiding

Zorg voor rust in de ruimtes waar jij wilt relaxen. We starten met het vol laten lopen van de badkuip. Dim het licht en steek een aantal van je favoriete geurkaarsen aan voor een aangename geur in je badkamer. Geen televisie of muziek. Echt even helemaal niks anders dan het geluid van je eigen ademhaling.

Geniet

Alles, bij een DIY Spa-dag draait om ontspannen en opladen. Dus waarom pamper je jezelf niet helemaal als je toch bezig bent! Trek een zachte badjas aan nadat je uit bad gekomen bent en ga tussendoor lekker in de zon zitten of, als het weer het niet toelaat, op de bank of bed met een heerlijke kop thee en een magazine.

Reinigen

We gaan verder met het verwennen van onze huid. Voor een goede reiniging van de huid gebruik je de vocht inbrengende reinigingsschuim. De zachtheid van deze emulsie is al een ervaring op zich. Je huid krijgt een frisse en stralende gloed, alsof je net uit de spa komt en een gezichtsbehandeling ondergaan hebt. Dep je huid droog met een zachte handdoek en bereid je voor op de volgende stap.

Behandelen

Wat is een Spa-dag nu zonder een gezichtsbehandeling? Wij gaan deze keer voor een vol, rijk en lux gevoel met onze Deep Hydration Instant Plumping Cream mask. Dit masker wat samengesteld is uit verschillende soorten butters zorgt voor een huid die zichtbaar meer straalt. Kruip terug op de bank of je bed, beleg je ogen met natte watjes of schijfjes komkommer en laat het masker voor 20 minuten haar werk doen. Verwijder het restant met een zachte vochtige doek.

Moisturize

De belangrijkste stap die je waarschijnlijk in je dagelijkse routine mist! Het hydrateren. Na het verwijderen van je masker breng je de Softening Daily Moisturizer aan. Deze sophisticated lichtgewicht formule zorgt voor een verhelderende en intens gevoede huid en is geschikt voor alle huidtypes zelfs voor de gevoelige huid.

 

Laat jij ons weten hoe jij je DIY Spa-dag ingedeeld hebt? Wellicht heb je nog enkele leuke tips voor onze andere Pure White Fans?

 

We love to hear from you

Love Pure White

bottom of page