Ultieme schoonheidsroutine tijdens de vlucht

Of je nu op de terugweg bent van een fantastisch vakantie, je aan het voorbereiden bent voor een verre vlucht naar je favoriete bestemming, of gewoon om enige tijd door te brengen met je nieuwe schoonfamilie, wil je er niet uitzien alsof je uren hebt gereisd  en oververmoeid bent. Vliegtuigreizen kunnen belastend zijn voor lichaam en geest. Daarom willen wij je een handje helpen. We hebben alles voor je op een rijtje gezet om je zorgen te ontnemen.

Dit  de items die je het eerst wilt inpakken.

mist voor extra vocht

Om hydratatie te optimaliseren, is het een goed idee om een ​​hydraterende mist mee aan boord te nemen. Een paar redenen van een hydraterende meestern, zoals onze vaak hoge oorzaak Rose begint te maken, zoals ons probleem. Deze unieke formule is vooral bedoeld om irritatie veroorzaakt door droogte, en fletse huid een extra moisture te geven.  Deze niet-vettige verhelderende vloeistof bevat ook een superieur systeem van alle verschillende verzachtende en verzorgende middelen die in staat zijn om vocht te behouden en extra voeding te geven.

eye serum

Het gebied rond de ogen is het meest kwetsbaar en is gevoelig voor droogheid, dus is het een goed idee om er speciale aandacht aan te schenken als je in de lucht bent. Onze ouderwetse roll-on is altijd een must-have in je tas. Het is zeker, de rol on is alles wat je nodig hebt om de goede hoeveelheid druppels van de verkoelende gel te krijgen die je nodig zou hebben. Breng een paar druppels op je onderste ooglid, en wrijf het lichtjes in de littekens en de rimpels. De behandeling vermindert ook de wallen en herstelt de hydratatie en stevigheid van de ogen. Je ziet er dus direct weer helder en fris uit.

VOED JE HUID MET OLIE

Een droge huid zal zeker genieten van onze andere -verzorgende oplossing. De in vetoplosbare essentiële voedingsstoffen en vitamines. Het nieuwe Rеgеnеrаting Oil Sеrum is als vernieuwing voor je huid. Een diepgaand, gemoedelijk en verjongend, nieuw olieserras dat direct zijn werk doet om zijn jeugdige uitstraling te behouden. Ideaal voor alle huidtype, Dit effectieve, high-performance serum ondersteunt de natuurlijke regeneratieve functies van de huid. Deze olie verrijkt overal waar hij wordt aangebracht - gezicht, lichaam, nagels, haar - voor een totale gloed.

breng een vochinbrengde creme met antioxidanten aan

UV- en stralingsblootstelling neemt aanzienlijk toe op 30.000 voet en als u een frequent flyer bent, kan dit uw huidgezondheid schaden. Een manier om dat risico te minimaliseren is door huidverzorgingsproducten te gebruiken die antioxidanten bevatten die de schade door vrije radicalen tegengaan. Onze PlantObsessed ™ verjongende antioxidant Moisturizer is een geavanceerde verdediging tegen vrije radicalen met ingrediënten op basis van gerst. Het combineert de formidabele kracht van het zuiveren van botanische extracten en oganische huidvriendelijke zaadoliën met vitamine C, Co-Q10 en ferulic, de formule herstelt en voorkomt schade door vrije radicalen en bestrijdt constante milieuagressie.

Zichtbaar zachtere lippen

Het is niet alleen je gezicht dat uitgedroogd raakt op vliegtuigen, je lippen krijgen ook een klap. Onze uiterst hydraterende en gladmakende SunKissed Tinted Lip Shimmer Balm SPF20 smelt direct op de lippen en biedt een kussen van verzachtend vocht. Biologische kokosolie, zoete amandelolie, sheaboter en cacaoboter helpen de lippen te voelen en er zachter, gladder en gehydrateerder uit te zien en blijven tot 12 uur na het aanbrengen gehydrateerd. Verkrijgbaar in een reeks prachtige pure tinten.

SHOP THE STORY

Natuurlijke gezicht-, en lichaamsverzorging

Parabens|Sulphates|Fillers|GMO|Phthalates|Petrolatum|Synthetic Color|Synthetic Fragrance|Mineral Oil|Silicones

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Pure White Cosmetics