Pure White Cosmetics Blog Huidverzorging tijdens je de vlucht naar je vakantiebestemming Huidverzorgin

Beauty routine tijdens de vlucht

ITEMS DIE JE HET EERSTE WILT INPAKKEN

Ultieme schoonheidsroutine tijdens de vlucht

Of je nu op de terugweg bent van een fantastisch vakantie, je aan het voorbereiden bent voor een verre vlucht naar je favoriete bestemming, of gewoon om enige tijd door te brengen met je nieuwe schoonfamilie, wil je er niet uitzien alsof je uren hebt gereisd  en oververmoeid bent. Vliegtuigreizen kunnen belastend zijn voor lichaam en geest. Daarom willen wij je een handje helpen. We hebben alles voor je op een rijtje gezet om je zorgen te ontnemen.

Dit  de items die je het eerst wilt inpakken.

Pure White Cosmetic Plumping Rose Beautyifying Mist

mist voor extra vocht

Om hydratatie te optimaliseren, is het een goed idee om een ​​hydraterende mist mee aan boord te nemen. Deze unieke formule is vooral bedoeld om irritatie veroorzaakt door droogte, en fletse huid een extra boost te geven zodat de huid weer super gehydrateerd aanvoelt..  Deze niet-vettige verhelderende vloeistof bevat ook een superieur systeem van verschillende verzachtende en verzorgende middelen die in staat zijn om het vocht in de huid te behouden en extra voeding te geven.

Pure White Cosmetic Age Defying Roll-On Eye Serum

eye serum

Het gebied rond de ogen is het meest kwetsbaar en is gevoelig voor droogheid, dus is het een goed idee om er speciale aandacht aan te schenken als je in de lucht bent. Onze vertrouwde roll-on systeem is een must-have in je tas.  Het Roll On Eye serum geeft je tijdens het aanbrengen van het serum, precies de juiste hoeveelheid van de verkoelende gel die je nodig hebt. Breng een paar druppels op je onderste ooglid, en rol met de applicator de gel lichtjes onder en aan de zijkant van je ogen. De Age Defying Eye Serum vermindert de wallen en herstelt de hydratatie en stevigheid van de huid rondom de ogen. Je ziet er dus direct weer helder en fris uit.

VOED JE HUID MET OLIE

Het krachtige oliemengsel van dit gezichtserum werkt synergetisch om het verschijnen van fijne lijntjes te minimaliseren en het natuurlijke vochtgehalte van de huid te versterken en herstellen, voor een zachtere, gladdere huid. Deze niet-comedogene formule (een product wat de huid niet afsluit) absorbeert snel en geeft gegarandeerd een mooie gehydrateerde glans. Ideaal om tijdens de vlucht op je huid aan te brengen ter voor een constante hydratatie, om nog maar te zwijgen over alle andere positieve voordelen voor je huid die dit product met zich meebrengt

Pure White Cosmetics Regenating Superseed Facial Oil.png
Pure White Cosmetics Tinted Lip Shimmer Balm met SPF20

Zichtbaar zachtere lippen

Het is niet alleen je gezicht dat uitgedroogd raakt tijdens de vlucht, je lippen krijgen ook wat te voorduren. Onze super hydraterende en 'smoothing' SunKissed Tinted Lip Shimmer Balm SPF20 smelt wanneer je het in streken op de lippen aanbrengt. Het zorgt voor een kussen van verzachtend vocht. Biologische kokosolie, zoete amandelolie, sheaboter en cacaoboter helpen de lippen te voeden en er zachter, gladder en gehydrateerder uit te zien. Ze blijven tot 12 uur na het aanbrengen gehydrateerd. Verkrijgbaar in drie prachtige pure tinten.

SHOP THE STORY