top of page

FALL INTO RADIANCE

Tips om je huid voor te bereiden tijden het herfstseizoen

Als de dagen korter worden zakt de temperatuur, wordt de lucht droger en je huid verliest kostbaar vocht. De herfst is een tijd van overgang en huidbehandelingen die je in deze periode toepast kunnen de schade die je in de zomer opgelopen hebt, weer herstellen. Daarnaast is dit een goede periode om je huid voor te bereiden op de winter. 

 

De zon, chloor, zout en water hebben afgelopen zomer de nodige tol van je huid geëist daarom is het van groot belang dat je in dit seizoen, de herfst je huid meer aandacht gaat geven door middel van exfoliëren en hydrateren.

 

Voeg extra's aan je routine toe

Vergeet niet om die gevreesde lijntjes rondom je ogen ook een speciale behandeling te geven. De streek rondom de ogen heeft namelijk ook veel te voortduren, denk maar eens aan het verwijderen van de make-up, vooral als je waterproof mascara gebruikt. De huid rondom de ogen heeft dan aardig wat te voortduren door het constante wrijven. En dat terwijl de huid in dit gebied heel dun en teer is. Dus extra care is needed. Gebruik onze Rejuventaing Eye Creme elke avond voordat je naar bed gaat. Een klein pareltje is al voldoende voor beide ogen. Masseer het product , rondom het gebied van de ogen, zachtjes in.  Het bevat een krachtige mix van Olive Squalaan, organic Acmella bloem, organic Orange blossom een een destillaat van natuurlijke cafeïne die onze vermoeide en gezwollen ogen direct verfrist en de huid intens verzorgt. 

 

Exfoliëren van top tot teen

Tijdens de zomermaanden wordt onze huid blootgesteld aan hitte, zout wat en de zon die er allemaal voor zorgen dat de huid uitdroogt. Na het zomerseizoen zit onze huid helemaal vol met resten van zonnebrandmiddelen, oliën en overtollige huidcellen die ervoor zorgen dat de huid een doffe en matte uitstraling krijgt. Het kan zelfs huidirritaties veroorzaken. Het eenvoudige antwoord hierop is, je lichaam van top tot teen scrubben waardoor je huid weer fris en zuiver wordt en het voorbereid voor serums en moisturizers die je gedurende de winterperiode bescherming bieden. 

 

Overschakelen van lotion naar crème 

Als de lucht droger wordt heeft je huid behoefte aan een dikkere moisturizer. Crèmes geven je huid een betere olieachtige bescherming waardoor het vochtverlies in de opperhuid verminderd en deze huidlaag tegelijkertijd intens hydrateren. Voor een optimale-all day- hydratatie adviseren wij onze Pure White's Softening Daily Moisturizer. Het is niet geparfumeerd, voelt niet vettig aan en deze krachtige moisturizer met Aloë Vera gel & Mallow bloem extract hydrateert intens en heeft een verzachtende werking. De huid zal hierdoor het gehele seizoen glad en soepel aan blijven voelen. 

 

Voeg een behandeling facial olie aan je dagelijkse behandeling toe

We kennen allemaal de voordelen van een gezichtsbehandeling die gedaan wordt met olie. Onze Regenerating Oil Serum, die verrijkt is met vitamine E en het co-enzym Q10 voedt je huid intens en geeft een optimale bescherming. Maar hoe voeg je het nu toe in je behandel ritueel zonder hier extra werk aan te hebben. Dit kan heel eenvoudig door een aantal druppels van ons Serum aan je dagelijkse dagcrème toe te voegen. De perfecte manier om je huid een extra bescherming te geven

bottom of page