top of page

PRODUCT SPOTLIGHT

Introductie van onze nieuwe Whitening Serum

Wij zijn zo verschrikkelijk trots om je kennis te laten maken met het absolute toppunt van echte luxe natuurlijke gezichtsverzorging het nieuwste lid van onze Pure White Cosmetics familie; de Whitening Night Serum. Bordevol met natuurlijke en huidvriendelijke ingrediënten die je huid aanzienlijke verbeteren

De tijd waarin je donkere vlekken op je gezicht verbergt met make-up of je gevoelige huid blootstelt aan agressieve chemische peelings of laserbehandelingen, is voorbij. Of het nu gaat om ouderdomsplekken, hardnekkige acne of littekens van insectenbeten, het warehouse 'Mother Nature' biedt ons effectieve en huidvriendelijke mogelijkheden om de huid weer een heldere uitstraling te geven. Onze krachtige, zeer geconcentreerde en sterk hydraterende serum bevat alleen maar natuurlijke huidvriendelijke ingrediënten die een significante verbetering laten zijn bij hyperpigmentatie, donker vlekken,  een ongelijkmatige teint, vermindering bij bestaande pigmentatie en het werkt effectief ter voorkoming van nieuwe plekjes dankzij de anti-melanine ingrediënten.

 

Een hydraterende textuur die moeiteloos in de huid absorbeert.

De melkachtige textuur van dit rijk hydraterende en sterk absorberende serum laat zich heel gemakkelijk aanbrengen en voelt koel aan op de huid. Verspreidt gelijkmatig over het oppervlak van de huid en de werkzame bestandsdelen, die zorgen voor de verheldering, dringen diep in de onderliggende huidlagen door.

bottom of page