Pakketten overzicht

Bij Pure White willen wij dat jij als professional je werk kan doen zonder je hoofd te hoeven breken over de samenstellingen en/of combinatie van producten. In combinatie met onze basis behandelingen hebben wij een aantal aantrekkelijke starterspakketten voor je samengesteld. Bij het aankopen van de starterspakketten worden ook gratis trainingen gegeven die eventueel met extra modules uit te breiden zijn. 

Wil je een compleet overzicht ontvangen van onze starterspakketten? Dan verzoeken wij je vriendelijk een mail te sturen aan purewhite@slowbeauty.nl onder vermelding van "starterspakket". Je ontvangt van ons een mail met alle relevante informatie. 

Starterspakketten bij de
Skin Improvement Treatment
Starterspakketten bij de
Anti Aging Treatment

Veilige ingredienten

We maken alleen maar gebruik van natuurlijke ingrediënten en oliën van plantaardige oorsprong die de huid niet afsluiten en erin slagen het krachtige voordeel van de eigenschappen over te brengen.

Respect voor de huid

Elke huid is anders, dus we denken na over wat elk huidtype nodig heeft daarom zoeken wij naar plantaardige extracten en oliën die gecombineerd worden om de huid optimaal te kunnen behandelen.

Wij maken hét verschil

Pure White maakt hét verschil en biedt vrouwen producten die ze verdienen. We hebben allemaal een natuurlijke schoonheid, die het verdient te worden beschermd door producten die de vrouwelijkheid en de integriteit van de huid respecteren

Vegan producten

Onze producten zijn veganistisch, we gebruiken alleen top materialen van het plantenrijk: bloemenwater, botanische extracten, wortels en vruchten, de beste plantaardige oliën en essentiële vitamines.

Het team

Founder & Owner Dorina Pallai werkte als laborante en heeft de wetenschap, samen met haar team, gebruikt om een geheel nieuw natuurlijk merk te ontwikkelen. Daarnaast is de zorg voor alle medewerkers hoog. In de Pure White familie is iedereen gelijkwaardig en wordt met respect behandelt.