top of page

Discover a New Wave:

De nieuwe Activating Treatment Lotion

Door je huid goed gehydrateerd te houden zorg je ervoor dat je huid normaal kan functioneren, gezond blijft, en zijn gladde en zachte uitstraling kan behouden. Maar er zijn veel factoren die kunnen leiden tot het uitdrogen van de huid – van het natuurlijke verouderingsproces, tot het blootstellen aan elementen zoals airconditioning, het weer en luchtvervuiling.

Onze nieuwe en zeer geconcentreerde bi-fase (olie + water Flawless Activating Treatment Lotion, is rijk aan kostbare plantaardige oliën en bloem destillaten, bekend om hun voedende en revitaliserende eigenschappen. Zorgt voor langdurige hydratatie terwijl uw huid beschermen wordt tegen vochtverlies. Het maakt de huid zacht en gezond, en klaar om de volledige voordelen van de rest van uw huidverzorging ritueel te absorberen. Trekt door tot diep in de huid, waardoor het ontvankelijk wordt voor werkzame bestanddelen.

Het serum bevat bevochtigingsmiddelen, die er voor zorgen dat extra vocht naar de oppervlakte van de huid wordt getrokken. De crème werkt als een soort kit die alle vocht vast houdt.


Dus eigenlijk is dit een uitgebreide en intensieve manier om je gezicht gehydrateerd, vol en glowy te houden. En het werkt absoluut.

 

Wat is echt vernieuwend aan dit product?

Het vangt de vitale levens- energie van planten, en het activeert de huid op 3 manieren:

 

Hydrateren.

Levert continue hydratatie en blijvende vocht

 

Voorwaarden.

Zorgt voor een zachte, soepele huid.

 

Revitaliseert.

Revitaliseert en geeft nieuwe energie voor een stralend en gezond uitziende huid.

 

Dit is de reden waarom onze Activating Treatment Lotion de essentiële eerste stap is in elke huidverzorgings ritueel.

 

Hoe te gebruiken?

Gebruik je Activating Treatment Lotion  na de toning mist en voor de serum. De mist bereidt de huid voor, waardoor de essentie dieper in de huid kan trekken om de optimale omgeving en de voordelen van het serum te vergroten.

bottom of page