top of page
Blog Pure White Cosmetics Nachtverzorging.jpg

Nigh done Right

DE PEFECTE NACHTELIJKE VERZORGING

Om het meeste profijt te hebben van uw nachtelijke huidverzorgingsroutine, moet u de juiste producten gebruiken en deze in de juiste volgorde toepassen. Dit geeft je de beste resultaten om de meeste verbetering in je huid te creëren terwijl je 's nachts slaapt. Het wordt niet voor niets "schoonheidslaapje" genoemd.

In deze post begeleiden we je door de perfecte nachtelijke huidverzorgingsroutine voor het toepassen van al je producten, en de reden waarom elke stap zo belangrijk is in je zoektocht naar een gezonde, stralende huid. Ten eerste zijn hier enkele algemene richtlijnen voor je nachtelijke huidverzorgingsroutine. Jouw nachtelijke huidverzorgingsroutine draait om het repareren van je huid, terwijl je ochtendroutine voornamelijk gaat over bescherming tegen de omgeving. Maak je je schuldig om 's avonds lui te zijn en niet je routine te volgen? Probeer het eerder in de avond te doen, net nadat de zon ondergaat. Sla nooit de moisturizer 's nachts over door te denken dat je huid moet "ademen". Je huid heeft geen ademhalingsstelsel, dus dit is een mythe. Bovendien zal het weglaten van de moisturizer resulteren in waterverlies voor je huidcellen. (Niet goed!)

Wist je dat jouw huidfunctie 's avonds verandert?

* 'S Nachts als het buiten donker is:

* Het watergehalte in de cellen is het laagst als gevolg van transepidermaal waterverlies.

* De beschermende barrièrefunctie van je huid is verminderd, dus er is meer doorlaatbaarheid (daarom moet je altijd een       serum toevoegen aan je nachtelijke huidverzorgingsroutine).

* De detox-enzymen van je huid worden vrijgegeven.

* Celdeling is toegenomen.

* Mitochondriale energie wordt 's nachts vernieuwd.

* DNA-reparatie en -vernieuwing is actief.

STAP 1; VERWIJDER JE MAKE-UP

We weten hoe lastig het lijkt om je foundation en mascara aan het einde van de dag te moeten verwijderen, terwijl je eigenlijk alleen maar met een goed boek in bed wilt gaan liggen. Maar geloof ons: dit is een stap in je nachtelijke huidverzorgingsroutine die je niet wilt overslaan. Dat komt omdat wanneer je in je make-up slaapt, het zich kan vermengen met het vuil en de oliën die zich de hele dag op het oppervlak van je huid hebben opgehoopt, wat kan leiden tot verstopte poriën. Bovendien, om te beginnen met een schoon gezicht, kunnen de huidverzorgingsproducten die je later gebruikt, nog beter werken. De PlantObsessed™ Nourishing Cleansing Oil helpt make-up  te verwijderen, zelfs de waterproof soort. Om te beginnen, pomp op droge handen en masseer op een droog gezicht om make-up resten en verontreinigende stoffen te verwijderen en spoel vervolgens af met warm water om het om te zetten in een kalmerende melk omdat het emulgeert bij contact met water en dep daarna droog. Oliën binden zich met oliën - de 'goede' oliën in dit reinigingsmiddel binden zich met de 'slechte' oliën op je huid om de onzuiverheden grondig te reinigen en te verwijderen.

 

 

STAP 2; REINIG JE GEZICHT GRONDIG

Nadat je je make-up hebt verwijderd, moet je huid nog steeds goed worden gereinigd. Dus, de volgende stap in je huidverzorgingsroutine voor de nacht moet een gezichtsreiniger zijn om het oppervlak van je huid te ontdoen van eventuele onzuiverheden die nog steeds na de make-up kunnen worden verwijderd. Kies uit een van de reinigingsproducten van Pure White Cosmetics, die samengesteld zijn om vuil weg te spoelen wat kan leiden tot verstopte poriën en een doffe huid. Gebruik cirkelvormige bewegingen om de Foam Cleanser zachtjes op uw huid te masseren, spoel vervolgens grondig af met lauw water en dep uw gezicht droog. Door te beginnen met een schoon gezicht kunnen de huidverzorgingsproducten die u achteraf gebruikt nog beter werken.

 

 

​STAP 3; BRENG EEN ALCOHOLVRIJE TONER AAN

Toners voegen onmiddelijk vitale huidverzorgingsingrediënten toe na het reinigen. Ze helpen ook het uiterlijk van roodheid en droge plekken verminderen, terwijl de laatste sporen van make-up worden verwijderd. Breng de volledig natuurlijke, alcohol- en frangrance-vrije PlantObsessed™ Replenishing Toner aan over het hele gezicht en hals. Het zorgt voor een goed gevoede en gekalmeerde huid.

STAP 4; GEBRUIK EEN HUIDSERUM VOOR UW HUIDTYPE

Als je de resultaten van je nachtelijke huidverzorgingsroutine wilt verhogen, kan het gebruik van een gespecialiseerd serum 's nachts heel veel aan bijdragen. Omdat de doorlaatbaarheid van je huid 's nachts wordt verhoogd en serums kleine moleculen door het celmembraan laten dringen, zou je er echt een moeten gebruiken. Pure White Cosmetics-serums verbeteren je huid op tal van manieren, van kalmerende roodheid tot het verbeteren van het uiterlijk van rimpels en huidtextuur, en helpen de huid er stralender en steviger uit te laten zien. Ons Overnight Antioxidant Renewal Serum is geschikt voor alle huidtypes. Ontworpen om de kracht van de natuurlijke nachtelijke vernieuwing van de huid te maximaliseren met krachtige vrije radicalen. Bevat ook hyaluronzuur, de "vochtmagneet" van de natuur om vocht vast te houden. Het is het beste om het serum aan te brengen en het gedurende 60 seconden te laten absorberen voordat je een moisturizer aanbrengt.

 

STAP 5; GEBRUIK EEN MOISTURIZER - ONGEACHT JE HUIDTYPE -

Of je nu een normale