iStock-960708142.jpg

HELLO

PROFESSIONAL

WIJ ZIJN PURE WHITE

iStock-1055079518.jpg
Puryfing ClayMask_edited.png

PURIFYING 

CLAY MASK

******

€ 35.00

DE NIEUWSTE SALONPRODUCTEN

Om je behandelingen nog beter zijn wij begonnen met een nieuwe productlijn "Professional" die momenteel uit drie items bestaat

Harmonizing Oil_edited.png

HARMONIZING

MASSAGE OIL

******

€ 61.00

Fruitzuur Peeling_edited.png

RESURFACING

PRO PEELING GEL 

******

€ 58.00

volwassen studenten
Flawless-Illuminating-Silk-Cream_texture
NIEUWE
TRAININGEN

Leren werken en combineren met de Pure White Producten


Op 13 oktober starten wij met onze eerste Pure White training. Deze dag bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. En voegen wij altijd een extra element toe ter ondersteuning

PROGRAMMA
Night done right.jpg
Naturally Inspired.
Scientifically Proven.

Als het om ons lichaam gaat nemen wij met minder geen genoegen. Of het nu gaat om voeding, lichaamsbeweging, of cosmetische behandelingen, je gaat altijd voor het beste en de meest hoogwaardige producten die je helpen om het lichaam te voorzien van alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen die het ter ondersteuning nodig heeft om op haar best te presteren. Bij Pure White Cosmetics is dat de drijfveer achter filosofie: wij selecteren altijd de meest hoogwaardige ingrediënten voor onze producten, omdat wij geloven dat je alleen maar het beste verdient. 

PLANTOBSESSED™
Het meest ultieme voor complete huidverzorging

Ontdek onze meest geavanceerde collectie gemaakt met de beste en krachtigste natuurlijke ingrediënten. Specifiek ontwikkeld om verschillende gebieden te behandelen, van de verschijning van rimpels tot vermindering van de roodheid, voeding en stevigheid om u een zichtbaar gladder en jonger uitstraling te geven. Deze krachtige collectie bevat ook geen enkele druppel synthetische chemicaliën. De PlantObsessed ™ Treatments benutten de helende kracht van de natuur om de zichtbare tekenen van veroudering aan te pakken en ervoor te zorgen dat uw huid gezond en stralend wordt. De collectie is een samenstelling van zuivere en krachtige botanicals waardoor de huid haar mooie natuurlijke uitstraling terugkrijgt waar jij elk moment van de dag van geniet. 

IMG_20170808_170249.jpg
BESTSTELLERS
WORDEN DIT OOK JOUW FAVO'S?
_ASM1030.jpg
800_skintint_light-medium.jpg

VELVETSKIN INSTANT FIRMING 

SKIN TINT SPF20 medium light

_ASM1060.jpg

DEEP HYDRATION

BEAUTIFYING ROSE MIST

Een lichte zijdezachte dagcrème die intens hydrateert en de huid verfrist

Een rijke oil cleanser vol omega die make-up verwijderd en huid reinigt

Corrigeert direct en beschermt met een gezonde aanraking van kleur. 4 shades 

Zijde zachte vloeibare moisturizer die zorgt voor een gevoede huid

Regenerating Superseed  Facial Oil_blog.

VERS VAN DE PERS:

DE REGENERATING SUPERSEED FACIAL OIL

Zeg hallo tegen een stralende huid met dit baanbrekende nieuwe product. Dit product bevat 16 zeldzame regenererende zaadoliën en botanische extracten die in synergie werken om fijne lijntjes te minimaliseren en het natuurlijke vocht van de huid te versterken, voor een zichtbaar zachtere & gladdere huid. Het is pure uitstraling (in een prachtig en handig flesje).

 

Wij wensen je veel leesplezier toe!

Join us on insta