de zorg voor je ogen

Waarom je ogen extra verzorging nodig hebben

De huid rond je ogen is ongeveer een tiende van de dikte van de huid op de rest van je gezicht. Bottom line? Het is extreem dun en ongelooflijk delicaat - wat betekent dat het niet alleen extra aandacht verdient, maar ook gespecialiseerde zorg vereist.

Houd hierbij vooral rekening dat moisturizers niet hetzelfde zijn als oogcrèmes.

Natuurlijk spelen beide een rol bij het hydrateren van de huid, maar houd er rekening mee dat de huid rond je ogen anders is dan elders. Omdat het aanzienlijk dunner is en veel minder klieren heeft dan de rest van je huid, is het veel vatbaarder voor interne of externe veranderingen in voeding, gezondheid, slaap (meestal gebrek aan), weersomstandigheden en veroudering. Een dergelijke hoge gevoeligheid betekent dat het gebied rond de ogen meer vatbaar is voor reacties op bepaalde producten dan de rest van het gezicht. De meeste gezichtsverzorgende middelen bevatten actieve ingrediënten die veel te intensief zijn voor de gevoelige huid rondom de ogen. Daarom raden wij het ook ten zeerste af om vochtinbrengende crèmes als een oogcrème te gebruiken door een extra hoeveelheid rondom het gebied van de ogen aan te brengen. Het is mogelijk dat hierdoor irritaties of ontstekingen ontstaan. 

Oogcrèmes-, en serums zijn dusdanig samengesteld om dit gevoelige gebied extra zorgvuldig en doelgericht te verzorgen. Hoewel ze lichter van structuur zijn, zijn oogcrèmes effectief omdat ze vaak zeer verzachtend zijn en een of twee key-ingrediënten bevatten die helpen bij het aanpakken van specifieke problemen zoals donkere kringen, fijne lijntjes of wallen.

HOE TE BEHANDELEN

Welke specifieke problemen heb jij met jouw oogzone? Wij hebben een aantal voorkomende problemen op een rijtje gezet. Een snelle handleiding voor een goede en doeltreffende verzorging. 

 

 VERMINDERING VAN RIMPELS 

 

WAT IS DE OORZAAK?

De huid onder de ogen is bijzonder dun en doorschijnend, waardoor deze meer vatbaar is voor zwaartekracht en omgevingsstress. Het mist ook olie-producerende klieren, en zonder voldoende hydratatie, is het meer vatbaar voor rimpels.

WAT MOETEN WE DOEN?

Onze luxueus en krachtig Revitalizing Intensive Eye Lift Serum is speciaal ontwikkeld om een ​​zichtbaar gelift uiterlijk te creëren en zorgt voor een heldere oogopslag. Deze verfrissende, lichtgewicht formule bevat pure plantenextracten die snel absorberen terwijl het natuurlijke vochtgehalte wordt aangevuld om de huid er soepel en glad uit te laten zien. De resultaten zijn blijvend en onmiddellijk zichtbaar. 

REVITALIZING INTENSIVE EYE LIFT SERUM 

AGE_DEFYING ROLL_ON SERUM

STRAKKERE & JEUGDIGE HUID

 

 

WAT IS DE OORZAAK?

Lifestyle speelt een grote rol in het uiterlijk van vermoeide en  gezwollen ogen. Gebrek aan slaap, overmatige gebruik van zout, voedsel of alcohol en allergieën kunnen ervoor zorgen dat de huid  overtollig vocht vasthoudt. Na verloop van tijd vertraagt ​​de productie van collageen en kan het weefsel rondom je ogen verslappen. Dit zorgt ervoor dat de vetcellen, die normaal gesproken helpen de ogen te ondersteunen, naar de onderste oogleden gaan, waardoor de ogen er gezwollen uitzien.

WAT MOETEN WE DOEN?

Slaap op je rug met je hoofd iets verhoogd om niet alleen vroegtijdig tekenen van veroudering te voorkomen, maar ook om te voorkomen dat je het eerste gedeelte van de nacht overmatig vocht vasthoudt. Het toepassen van ons verkoelende Age-Defying Roll-on Eye Serum biedt ondersteuning waardoor de wallen verminderen. Dit roll-on serum geeft een zichtbaar resultaat door de revitaliserende- en diep hydraterende eigenschappen voor een verhelderende oogopslag. Een product wat makkelijk in gebruik is, snel absorbeert en ondersteuning biedt tegen wallen en donkere kringen, voor een heldere en jeugdige oogopslag

REJUVENATING EYE CREAM

VERVAGEN VAN DONKERE KRINGEN EN WALLEN

 

 

WAT IS DE OORZAAK?

Er zijn drie belangrijke oorzaken waardoor donkere kringen onder de ogen ontstaan. De eerste is slechte microcirculatie*1. Hierdoor zien bloedvaten er blauw uit, wat zichtbaar wordt door de flinterdunne huid rondom de ogen. Ten tweede, omdat de huid haar elasticiteit verliest, naarmate de leeftijd vordert, waardoor er fijne lijntje ontstaan die bijdrage aan het ontstaan van donkere schaduwen onder de ogen. Ten slotte kunn hyperpigmentatie*2 of donkere vlekken bijdragen aan een donkeren schaduwen onder de ogen. 

 

WAT MOETEN WE DOEN?

Probeer onze Rejvenating Eye Cream, samengesteld uit cafeïne; 'een afgeleidde van koffiebonen', spilanthes-extract, organisch oranjebloesemwater, royal jelly en natuurlijke optische "brighteners" die slaperige ogen, in de ochtend, verminderen en de stevigheid rondom de ogen verbeterd. Het product zorgt voor een langdurige hydratatie die een intensieve ondersteuning biedt in het tegengaan van donkere kringen en wallen, waardoor je een frisse en heldere oogopslag krijgt. 

*1 Microcirculatie“de bloedsomloop door de kleinste vaten in het lichaam: de arteriolen ( de kleinste slagaders ), capillairen ( de haarvaten ) en venulen ( de kleinste aders )

*Hyperpigmentatie is een huidaandoening waarbij sprake is van te veel pigment in de menselijke huid. Het belangrijkste pigment in de menselijke huid is melanine; een zogenoemd biologisch pigment. Daarnaast speelt ook ijzer een rol als pigment.

SHOP THE STORY