Wij zien onze klanten als echte ondernemers. Dit in combinatie met een stukje merkbescherming, hebben wij een programma opgezet, op het moment je ervoor kiest m met Pure White Cosmetics in je salon te gaan werken en of het merk in je salon te gaan verkopen. 

 

Om met onze producten te kunnen werken of ze te kunnen verkopen, stellen wij een aantal van onze trainingen verplicht* en bieden deze trainingen, bij afname van volwaardige pakketten, gratis aan. Neem je geen "volwaardig"pakket af, dan worden voor deze verplichte trainingen extra kosten in rekening gebracht.

In onderstaande agenda vind je een overzicht van onze trainingsdata. De trainingen zullen wij zoveel mogelijk op de maandagen, zondagen of avonduren in proberen te plannen zodat je gewoon met de werkzaamheden in de salon door kunt gaan. 

 

Daarnaast zijn er 2 aanvullende trainingen bij te boeken die tegen betaling afgenomen kunnen worden.

Behandelingen*
Ingrediënten leer = extra

Trainingsschema 

Verkooptraining*
Marketing & Socialmedia = extra

Veilige ingredienten

We maken alleen maar gebruik van natuurlijke ingrediënten en oliën van plantaardige oorsprong die de huid niet afsluiten en erin slagen het krachtige voordeel van de eigenschappen over te brengen.

Respect voor de huid

Elke huid is anders, dus we denken na over wat elk huidtype nodig heeft daarom zoeken wij naar plantaardige extracten en oliën die gecombineerd worden om de huid optimaal te kunnen behandelen.

Wij maken hét verschil

Pure White maakt hét verschil en biedt vrouwen producten die ze verdienen. We hebben allemaal een natuurlijke schoonheid, die het verdient te worden beschermd door producten die de vrouwelijkheid en de integriteit van de huid respecteren

Vegan producten

Onze producten zijn veganistisch, we gebruiken alleen top materialen van het plantenrijk: bloemenwater, botanische extracten, wortels en vruchten, de beste plantaardige oliën en essentiële vitamines.

Het team

Founder & Owner Dorina Pallai werkte als laborante en heeft de wetenschap, samen met haar team, gebruikt om een geheel nieuw natuurlijk merk te ontwikkelen. Daarnaast is de zorg voor alle medewerkers hoog. In de Pure White familie is iedereen gelijkwaardig en wordt met respect behandelt.