top of page

Het gebruik van huidverzorginsproducten

Tips voor een optimaal resultaat.

Wij krijgen vaak de vraag hoe de producten het beste gebruikt kunnen worden, om het optimale resultaat te kunnen behalen. En terwijl je routine afhankelijk is van jouw specifieke huid behoefte, zijn er een aantal algemene vuistregels voor het krijgen van het beste resultaat.

Reiniging is de eerste (en belangrijkste!) stap.

Neem een cleanser die het beste bij jouw huidtype past, en die niet alleen vuil en make-up verwijdert, maar ook voedt en je specifieke huidtype verzorgt. Bijvoorbeeld, een doffe en ongelijkmatige teint vraagt ​​om een cleanser die verhelderende ingrediënten zoals vitamine C en voedende botanische extracten bevat. Of, als jouw huid droog of gevoelig is, gebruik dan een cleanser op olie- of gelei basis om je huid te kalmeren en te zorgen voor een goede balans.


Exfoliëren.

Deze stap ruimt dode huidcellen en talg op, die zich na verloop van tijd ophopen op het oppervlak van de huid. Kies een product dat ontwikkeld is om voorzichtig te ontgiften, zuiveren en de textuur van de huid te verfijnen.

Behandel Lotion:

Preparatieve behandel lotions moeten eerst voor uw huidverzorging routine worden toegepast om het vochtgehalte in de huid te maximaliseren om zo een frisser, gladderen stevigere huid te krijgen. Gebruik uw producten in de volgorde van eerst het meeste licht en dun tot steeds romiger en dikker.

Serums.

De beste serums bevatten een, door onderzoek bewezen, hoge concentratie aan mengsels van ingrediënten. Serums moet gemakkelijk toe te passen zijn  en heel licht aanvoelen, - hoewel de formule vol zit met het beste van het beste-. Een goed serum zal compatibel zijn met de moisturizer door een aanvulling te zijn, in plaats van met hen concurreren.

 

Oog zorg.

Tik zachtjes een kleine hoeveelheid van het product rond uw ogen en oogkas met de top van je ringvinger. Dit gebied is extra gevoelig dus je doe dit zo zacht mogelijk.


Moisturizer.

Seal het allemaal in om de huid gehydrateerd, moisturized en stralend te houden.

 

Oils.

Breng een gezichts-olie over je moisturizer. Als er met de olie gestart wordt, zal het fungeren als een barrière en blokt het de heilzame ingrediënten van uw moisturizer. Onze twee behandel oliën zijn voorzien van enkel de meest voedzame en effectieve ingrediënten van de natuur.

Goede huidverzorging kost tijd, maar het is fijn om te weten dat zelfs een luxe behandeling heel efficiënt kan zijn! Het reinigen en zachtjes scrubben kan simpelweg door een washandje toevoegen aan uw reinigingsritueel. Wachten om het serum in te laten trekken? Dat is een goed moment om de oogcrème rond uw oogkas in te deppen. En terwijl je oog crème inwerkt, kunt je beginnen met je lip behandeling. Tegen de tijd dat dit klaar is, zal je huid waarschijnlijk klaar zijn voor uw volgende serum of moisturizer. Zie waar we naartoe gaan?

bottom of page