top of page
Pure White Cosmetics - Glowing Skin
verzorging en schoonheid combineren

Mooie huid tijdens de feestdagen

Boodschappen doen, koken, feest vieren, schoonmaken. Het is de periode, boordevol eten en drinken en waarbij 'te veel te doen' en 'te weinig slaap' als prominente factor toegevoegd kunnen worden. Dit gecombineerd met het gure winterseizoen zijn niet echt positieve beïnvloeders voor je huid. Het eindresultaat: net als je er schitterend en geweldig uit wilt zien, krijgt je huid  de vakantieblues.

Van een huid die varieert van faal tot bleek, opgezette ogen of donkere kringen en zelfs een uitbraak van puistjes zijn veel voorkomende huidproblemen bij vrouwen tijdens de vakantieperiode. Het goede nieuws is dat je niet alleen 'dingen kan doen' om problemen te voorkomen, er zijn ook perfecte producten die je hierbij helpen waardoor jij dit jaar"helder en stralend"het holliday seizoen doorkomt.

In dit blog onthullen wij je het geheim om de huid gezond en stralend te houden tijdens deze drukke periode. Het gaat om veel meer dan alleen maar het nemen van voorzorgsmaatregelen. Om de "engel tijdens de feestdagen te laten stralen" heb je een huidverzorgingsprogramma nodig wat 24 uur per dag werkt -en dat is heel eenvoudig te bereiken-. "Wees het licht van het feest" tijdens deze kerstdagen en laat je inspireren door dit blog om een perfecte huid te houden voor, tijdens en na de feestdagen. En geloof ons.....iedereen herinnert zich de vrouw met de ongelooflijk stralende huid!

Tijdens de feestdagen

FLAWLESS-Illuminating-Silk-Lotion-1.jpg

PlantObsessed™ Refining Mineral Scrub & Mask: Ons geheime wapen voor de verzorging van de huid. Breng het product aan op een gereinigde huid en laat het gedurende 15 minuten zitten. Voeg er daarna warm water aan toe en masseer het product met draaiende bewegingen, gedurende 30 seconden over de huid om het vervolgens met water af te spoelen. Het verfijnt en verfrist, omdat het de huid bevrijdt van dode huidcellen door middel van krachtige exfoliërende parels van oliezaad. Het is de ultieme pre-party-voorbereiding.

 

Revitalizing Intensive Eye Lift Serum: Breng met de vingertoppen en met licht drukkende bewegingen een dunne laag aan rondom het gehele gebied van het oog. Start onder de ogen en werk naar boven, naar het ooglid, toe. Je gelooft je ogen niet. Het is een klein wondertje, die door de meest krachtigste anti-aging ingrediënten uit de natuur, het gebied rondom de ogen eruit laat zien alsof ze gelift zijn. 

Flawless Illuminating Silk Lotion:  Behoud die pure magische dewy gloed. Deze zijdeachtige formule geeft je een licht reflecterende helderheid met langdurige hydratatie.

Voorgaand aan de feestdagen

VelvetSkin Smoothing Glow Primer: Deze 2-in-1 primer transformeert je huid in een super glad oppervlak en is de perfecte basis voor een flawless uitziende look als je hier een foundation over aanbrengt. Dit product is geschikt voor alle huidtypes en te gebruiken in combinatie met alle soorten foundation .

VelvetSkin Instant Firming Skin Tint: Het nieuwst lid van onze familie. Dit product is een echte multitasker. Het geeft je huid niet alleen een lichtgewicht, natuurlijke ogende stralende dekking maar het biedt je ook de voordelen van een verstevigend serum, een hydraterende crème en een UV beschermer. Allemaal bij elkaar in een handige airless verpakking. Dit product is in 4 kleuren verkrijgbaar die eventueel ook onderling met elkaar vermengd kunnen worden tot 'de perfecte' kleur voor jouw huid! 

Purely Inviting Satin Cream Lipstick: Een volledige dekkende in satijnachtige kleuren, 100% natuurlijke formule die je lippen beschermen tegen uitdroging en de nodige verzorging bieden..... hadden we al gezegd dat alle 6 kleuren veganistisch en duurzaam zijn?