IMG_20170225_103056.jpg

onze 3 multitaskers

Een musthave voor ieder vrouw

Hoeveel schoonheidsproducten gebruik jij elke dag? Bij Pure White zijn wij van mening dat de producten die je gebruikt bij jou levensstijl moeten passen. Ze moeten als het ware, net als jij, kunnen multitasken. Als je vaak reist en je wilt je huid verzorgen is het fijn niet na te hoeven denken wat je in je toilettas moet stoppen. Wij hebben de magische oplossing voor je in de vorm van een paar van onze favorieten producten die meerdere stappen in 1 behandelroutine hebben. Dit betekent een minder producten in je toilettas maar wel de garantie van goede resultaten voor je huid.

Het eerste product dat een essentieel onderdeel moet zijn van elke schoonheidsritueel, is het Deep Hydration Instant Plumping Cream Mask. Dit is een luxueus masker die je huid onderdompelt in voedende organic butters wat resulteert in een zichtbaar gladdere en zachtere huid. Breng een gelijkmatige hoeveelheid, in een laag op een gereinigd gezicht aan. Laat het masker 20 minuten intrekken en laat het haar magische werk doen. Verwijder het daarna met een zachte doek. Als alternatief kun je dit masker ook als een hydraterende nachtverzorging gebruiken. Breng in een dun laagje aan en laat het gedurende de nacht haar werking doen.  

Het tweede product is de geliefde en veel verkochte Revitalizing Intensive Eye Lift Serum. Dit product is ‘magic in a bottle’. Heel handig om in je handtas mee te nemen. Het maakt niet uit waar je wakker wordt, bij vrienden, gewoon thuis of waar dan ook, het maakt niet uit want jij heb je ‘magic in a bottle’ bij je! Breng een dunne laag aan en masseer het product met de vingertoppen en lichte druk in, rondom het gehele gebied van de ogen. Start onder de ogen en werk van daar uit langzaam naar buiten toe en vervolgens naar het  ooglid toe. Voltooi door je wijsvinger over de wimpers te bewegen. Je zult je ogen niet geloven! Het is een heel bijzonder product die door het tripple-effect technologie een liftende werking heeft. Je oogopslag is helder het verminderd kraaipootje zichtbaar, vervaagd donkere kringen en verminderd de tekenen van vermoeidheid. Ons advies is om dit product meerder malen per dag te gebruiken. Het is typisch zo een product wat zowel op lange termijn als op extreem korte termijn effect heeft.  

Het laatst maar zeker niet het minste product wat jij als echte multitasker in je bezit moet hebben is onze Flawless Calming Cleansing Milk. De romige en rustgevend milk met zachte botanische producten is een must have als jouw uiterlijk belangrijk voor je is. De lichtgewicht formule verwijder de oppervlakkige onzuiverheden en laat een fris en schoon gevoel achter. Het is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. Na het gebruik van deze milk garanderen wij je dat je huid zacht, soepel en comfortabel schoon aanvoelt.

Alstublieft, een, twee, drie producten. Wij gebruiken ze steevast en staan compleet achter onze aanbeveling. Probeer het een uit en laat ons weten wat je ervan vindt!

 

Love

Pure White

SHOP THE STORY