top of page

 Een mooie, stralende zomerhuid

onze toppers op een rijtje

We dromen allemaal van een mooie, gladde glanzende Summer Skin. Helaas hebben vele een huid die verre van perfect is. En dat is niet zo heel gek. Denk maar eens aan de airco, broeierige hitte, een lucht die nog meer vervuild is als anders en een hogere luchtvochtigheid die die olieproductie in de huid verhoogt.  Om deze ongemakken te voorkomen en je huid van top tot teen, gezond, gehydrateerd en stralend te houden, hebben wij onze top huidverzorgingsproducten voor deze zomer op een rijtje gezet. Daarnaast lees je in dit blog nog een aantal tips en tricks om je huid het hele seizoen gezond en stralend te houden.

Deep Hydration Beautifying Rose Mist

Deze hemelse, lichtgewicht mist is een van onze favoriete 'summer sidekicks' ! Het verhoogt de natuurlijke hydratatie in de huid door de toevoeging  van onder ander Squalane,  Musk Rose, Kool Rose en een mix van gewichtsloze natuurlijke vochtstoffen waardoor je de gehele dag het gevoel van een super intens gehydrateerde huid hebt die ook nog eens zijdezacht aanvoelt. Ons advies…… neem het in je tas mee, voor een 'on-the-go-refreshment' . De Rose Mist is eveneens geschikt als kussenspray. Voor het slapen gaan spray je je hoofdkussen in om vervolgens weg te zakken in een mooie droom.

Purifying Clay Mask

Voor iemand met een vette huid, betekent de zomer maar één ding -acne. De toename van vocht verhoogt de olieproductie in de huid, wat slecht nieuws is voor mensen met een vettige huid. De beste manieren om uw huid grondig te reinigen en alle onzuiverheden te verwijderen is door enkele keren per week ons Montmorillonite en Kaoline Clay masker te gebruiken. Dit masker is ideaal voor vette huid omdat het de olieproductie reguleert, mee-eters verwijderd en poriën diep reinigt.

 

Regenerating Oil Serum

Dit luxe lichtgewicht en snel absorberend oil gezichtsserum geeft een onmiddellijk boost waardoor de huid zijdezacht aanvoelt, intens wordt gehydrateerd en een gezonde mooie uitstraling krijgt. Maar….. wanneer je dit serum op de puntjes van je haar aanbrengt voordat je naar het strand gaat droogt je haar minder snel uit zelfs na het nemen van een duik in de zee.

 

Nourishing Coconut Body Cream

Kokosnoot olie, het ‘super-goed-voor-jou’ wonder middel wat eigenlijk geen verdere introductie nodig heeft. Kokos olie heeft heel veel voordelen voor de huid wat het een echte multitasker maakt als het gaat om de verzorging van het uiterlijk. Door onze Coconut Body Cream te gebruiken verwen je je lichaam op een hele luxe en zeer verfijnde manier. Je huid voelt super zacht aan en wordt steeds soepeler naarmate je de Body Cream vaker gebruikt. Daarnaast is de Coconut Body Cream een goede aftersun. Het product is samengesteld met Organic kokosnoot olie van de hoogste kwaliteit die het bindweefsel in de huid versterkt waardoor de huid steviger wordt en een jeugdige uitstraling krijgt.

Whitening Night Serum

Een sterk geconcentreerd serum samengesteld uit krachtige natuurlijke botanische derivaten zoals kojiczuur, vitamine C en Hyaluronzuur wat zorgt voor een intensieve whitening. Dit serum zorgt dat donkere vlekken een lichter teint krijgen waardoor een gelijkmatige huidskleur ontstaat. Donkere vlekken en verkleuringen worden zichtbaar verminderd, waardoor een meer heldere teint ontstaat. Krachtige antioxidanten helpen de huid te beschermen en voorkomen verdere verkleuringen.

Happy Summer Time!   

Love Pure White

 

bottom of page