Vrouw met hand op gezicht

In ons assortiment hebben wij 2 soorten peelings, een fruitzuur en een kruidenpeeling, die bij verschillende huidindicaties, en in combinatie met een samenstelling van onze overige producten, ingezet kunnen worden. Denk hierbij aan het verminderen van acne of pigmentvlekken maar ook op het gebied van anti-aging of zelfs het verbeteren van de structuur van de huid.

Om de producten zo goed mogelijk in te zetten, is het nodig om meer te weten of de werking van de stoffen die hierin vewerkt zitten en gaan wij dieper in op de vraag wat zijn AHA's en BHA's en wat is de werking op korte en langere termijn. 

Free-From-Icons.png

we love pure

€ 75,00 exclusief producten

voor het boeken van deze training word je omgeleid naar de site van de SlowBeauty Professional

PEEL SPECIALIST

Leer alles over fruitzuren 

LETS HAVE A CLOSER LOOK

Wat kun je van deze training verwachten? 

Regenerating-Superseed-Facisl-Oil-applyi

WAT GA JE DEZE DAG LEREN?

Vandaag ga je leren wat AHA's en BHA's en hoe je de peelings in kan zetten tijdens je behandeling. Daarnaast  maak je kennis met de producten waarmee deze peelings te combineren zijn. 

We gaan kijken naar naar de verschillende soorten huidtypen, met welke indicatie heb je te maken en welke combinatie ga je hiervoor inzetten. Hierdoor is het voor jou mogelijk een behandeling op maat te bieden en samen met je klant een behandelplan op te stellen. 

Brengt je kennis op gebied van fruitzuurtherapie naar een hoger niveau en leer alle behandelingen op basis van deze producten in te zetten, voor een optimaal resultaat. 

OVERIGE INFORMATIE

Voor deze training wordt een vast bedrag gerekend en is er geen verplichte pakketafname. De training is voor iedereen geschikt zelf voor de schoonheidsspecialist in opleiding. Bij afname van het starterspakket van deze training zal een bedrag van € 50,00 gerestitueerd worden. 

PROGRAMMA

09.30 - Aanvang met koffie / thee en gebakje

10.00 - Theorie gedeelte

12.00 - Lunch

13.00 - Praktijk gedeelte

16.00 - Afsluiting

DE WERELD IS ONZE BRON VAN SCHOONHEID

Aansluitende trainingen

VOLGT BINNENKORT