top of page

introductie

The PlantObsessed™ Collection

Wat gebeurd er als je de huidexpertise van Pure White combineert met 50 hoogwaardige botonical ingrediënten? het antwoord is de zeer effectieve PlantObsessed™ Collection bestaand uit vier luxe producten die het resultaat zijn van een combinatie in het beste op het gebied van natuurlijke cosmetica en exclusieve ervaring. Deze collectie is speciaal samengesteld om de problemen van opkomende rimpels te verminderen tot aan roodheid, voeding en versteviging waar de huid een zichtbaar gladder en jongere uitstraling krijgt. De PlantObsessed™ Collection zijn samengesteld uit de meest verfijnde en krachtige natuurlijke ingrediënten die door hun helende kracht de zichtbare tekenen van veroudering, significant bestrijden waardoor de huid gezond en stralend wordt. Ervaar de kracht van deze unieke samenstelling die het verlies van stevigheid en elasticiteit van de huid tegengaat. Een collection die voor elke leeftijd geschikt is. 

De luxe van de PlantObsessed™ Collection staat gelijk aan de keuze uit de hoogste meest verfijnde ingrediënten. Deze producten benadrukken de filosofie van Pure White, kwaliteit en kwantiteit, en geleid heeft tot deze vier essentiële meesterwerkjes. Pure White's PlantObsessed ™ Collection, zorgt bij een combinatie van dagelijks gebruik voor een miraculeuze transformatie van je huid die, fluweel zacht aanvoelt, extra stevig wordt, een gezonde uitstraling krijgt en super gehydrateerd wordt. Dit alles zonder enige druppel synthetische chemicaliën. Wij zijn trots en vereerd om deze nieuwe collectie te kunnen lanceren en hopen dat jij net zo enthousiast bent, als wij. Laat het ons weten als je nog vragen hebt. Laat een reactie onder dit blog achter of stuur ons een mail aan purewhite@slowbeauty.nl of comment op onze insta posts. 

REFINING MINERAL SCRUB & MASK

De refining mineral scrub & mask is eveneens een twee in één product die bestaat uit een verfijnde exfoliator en een voedend masker. Het zorgt voor een diepte reiniging en verwijder overtollige olie en glans. De super fijne, zacht romige, samengestelde minerale- Clay en Spirulina poeder met voedende oliën, is makkelijk aan te brengen, smeert goed uit en is op een eenvoudige wijze te verwijderen. Het product verfijnd de structuur van de huid door de kracht van olijfzaad in combinatie met het exfoliëren en geeft een fris gevoel terwijl het de huid ontdoet van mee-eters en onzuiverheden waardoor je een aanzienlijke zachte en gladde huid krijgt. 

REJUVENATING ANTIOXIDANT MOISTURIZER

The Rejuvenating Antioxidant Moisturizer is de parel uit onze PlantObsessed™ collection. Deze ultra hydraterende formule helpt de voorkoming van zichtbare tekenen van veroudering en beschermt de huid tegen de invloeden van buitenaf zoals infrarood straling en vervuiling. Het product is samengesteld uit de meest verfijnde oliezaden zoals Pomegranate, Sea Buckthorn en Grape, botanical extracten en plantaardige antioxidanten. Deze formule zorgt voor hydratatie en bescherming van de huid voor een zichtbaar jongere, zachtere en gezondere huid.  

NOURISHING CLEANSING OIL

Een twee in één makeup remover en cleanser die zelfs de meest hardnekkige mascara en onzuiverheden, die diep in de poriënen verborgen liggen, verwijderd. Deze lichte emulsie zorgt voor een zachte en gladde huid. Het is samengesteld uit een mix van organische voedende olien zoals Sweet Almond, Safflower, Macadamia en druiven voor de reiniging en vernieuwing van het huidoppervlak waardoor de huid gezond en fris is. Het product is geschikt voor alle huidtypes, laat geen vettige residu achter en geeft je huid een stralende en gezonde uitstraling. 

REPLENISHING TONER

Met een kleine spritz kun je veel bereiken. de Replenshing Toner is een onmisbare stap in je dagelijkse verzorging die ervoor zorgt dat jouw intensieve dagelijkse verzorging de maximale effecten in de huid optimaal benut, van crèmes en serums die je na de reiniging aanbrengt. Dit product is geschikt voor de normale tot vettige huid en bestaat uit botanicals die zorgen voor hydratatie en balans.Ze zorgen voor een verfrissend en diep hydraterende complexie na het reinigen. De formule is samengesteld uit onder andere verfrissende Peppermint, verzachtende Melissa destillaten met essentiële vitamine en plantenextracten die zorgen voor een zuivere huid en gehydrateerde huid vanwege de eigenschappen die zorgen dat het vocht in de huid blijft. Na verloop van tijd ziet je huid er soepel uit, alsof er nieuw leven in geblazen is. 

bottom of page