top of page
Lipsticks_HD.jpg

Purely Infiting

SATIN CREAM LIPSTICK

Doordrenkt met verzachtende ingrediënten om de lippen voeden en soepel te houden. romig van textuur en voelt licht op de lippen aan.

EXPLORE

Zes draagbare sprankelende kleuren

Wij zijn trots om deze 6 prachtige kleuren aan je te mogen introduceren. Een collectie die staat voor ultieme luxe; rijk, romig en weelderig met heerlijke details die de natural beauty, welke in ons allemaal schuilt, te onthullen. De zijdezacht, satijnen afwerking van de Purely Inviting Satin Cream Lipstick zorgt voor kleur en voedt de lippen bij elke streek. Doordrenkt met verzachtende ingrediënten om de lippen voeden en soepel te houden. romig van textuur en voelt licht op de lippen aan. De vochtinbrengende combinatie van organisch mango-zaad, sheaboter en kokum-boter smelt in de lippen waardoor de huid wordt hersteld.

Purely-Inviting-Satin-Cream-Lipstick.jpg
Pure White Cosmetics Purely Inviting Sat

DE COLLECTIE

Voor elke gelegenheid een passend kleur

 

Bij de samenstelling van de kleuren in de Purely Inviting Satin Cream Collection hebben wij geprobeerd om zes draagbare kleuren te mengen zodat er voor elke gelegenheid, type vrouw of outfit een passende kleur is. Ook bij de ontwikkeling van deze collectie was het grootste belang dat dit product alleen samengesteld mocht worden met alleen maar pure en zuiver ingredienten. Wederom zijn wij super blij gebleken is dat zelf een lippenstift die gemaakt is van 100% natuurlijke ingredienten en die vegan is, de resultaten subliem te noemen zijn en aan de eisen van de moderne vrouw voldoet. Soms klopt het gewoon.......

SHOP DE PRODUCTS

bottom of page