top of page
Pure White Tinted lop shimmer Balm SPF20

Ultiem

zachte lippen

VOL VOEDENDE INGREDIËNTEN

Ze zien er niet alleen uit als juweeltjes, ze zijn ook samengesteld uit mooie juweeltjes in de vorm van de meest verfijnde 'butters' en olieën.

EXPLORE

The Ultimate in all-natural skincare

 

Onze SunSkissed Tinted Lip Shimmer Balm SPF20 heeft de looks en de brain. Het is een combinatie van voedende biologische oliën, butters, pure pigmenten en een SPF20 om de gevoelige huid van de lippen te beschermen. Deze super hydraterend balm, smelt direct op de lippen en zorgen dat ze aanvoelen als zachte kussentjes. Door de samenstelling van anti-oxidanten, waaronder vitamine E, in combinatie met het breedspectrum SPF20, worden de lippen elk seizoen, voorzien van optimale bescherming. Lippen voelen en zien er zachter, gladder en intens gehydrateerd uit, tot wel 12 uur lang. De lipbalms zijn in een reeks prachtige natuurlijke tinten verkrijgbaar.

SunKissed-Tinted-Lip-Shimmer-Balm-SPF20-
IMG_20180526_164809.jpg

DE COLLECTIE

Voor zomer en winter

 

Ze zien er niet alleen uit als juweeltjes, ze zijn ook samengesteld uit mooie juweeltjes in de vorm van de meest verfijnde 'butters' en olieën. Wij wilde naast onze Purely Inviting Satin Lipstick Collection ook een productlijn die een hoge verzorgende en beschermende factor had. En wat vast stond is dat het niet 'alleen maar' een lipbalm moest zijn. De uitkomst......3 lichte shimmers die een 'dewy' gloed op de lippen achterlaten en in een prachtige verpakking zitten waar de ogen van elke vrouw naar toe getrokken worden op het moment dat je deze uit je tas tevoorschijn haalt

SHOP THE PRODUCTS

bottom of page