top of page

voedende "butters" gecombineerd met pure pigmenten en SPF20

Onze SunSkissed Tinted Lip Shimmer Balm SPF20 heeft de looks en de brain. Het is een combinatie van voedende biologische oliën, butters, pure pigmenten en een SPF20 om de gevoelige huid van de lippen te beschermen. Deze super hydraterend balm, smelt direct op de lippen en zorgen dat ze aanvoelen als zachte kussentjes. Door de samenstelling van anti-oxidanten, waaronder vitamine E, in combinatie met het breedspectrum SPF20, worden de lippen elk seizoen, voorzien van optimale bescherming. Lippen voelen en zien er zachter, gladder en intens gehydrateerd uit, tot wel 12 uur lang. De lipbalms zijn in een reeks prachtige natuurlijke tinten verkrijgbaar. 

100% NATURAL |58% CERTIFIED ORGANIC INGREDIENTS

Inhoud: 4 gr

Free-From-Icons.png

€ 29.95

SUNKISSED

TINTED LIP SHIMMER BALM SPF20

A CLOSER LOOK

Whats inside

NATURAL INGREDIENTS

De wereld is onze bron voor schoonheid

Natuurlijke ingrediënten hebben ongelooflijke eigenschappen. We verfijnen en perfectioneren elke batch om echte voordelen van onze echte ingrediënten te benutten. De SunKissed-collectie bevat een perfect uitgebalanceerde cocotail van eetbare oliën en boter zorgt voor optimale hydratatie.

van natuurlijke oorsprong

van biologische landbouw

De hoofdingredienten

AlmondTree.jpg

COCONUT OIL

Kokosolie is een puur, natuurlijk product dat wordt verkregen uit de vruchten van de kokospalm. Het bestaat voornamelijk uit verzadigde vetzuren en is het opvallend uniek onder plantaardige oliën. Het is een aangenaam ruikende olie die vaak wordt gebruikt in cosmetische en haarverzorgingsproducten.

SWEET ALMOND OIL​

Zoete amand