top of page

De schoonheid van make-up en de voordelen van huidverzorging is een echte samenvatting van onze VelvetSkin Collection; het zit allemaal vewerkt in ons kleurengamma en werkt in harmonie met onze filosofie over huidverzorging. 

Met dit in onze gedachte wilde we deze nieuwe collectie in de lijn van deze filosofie, en van nature actieve ingrediënten toevoegen op niveaus die echt een verschil maken voor de huid.

Wij hebben in een samenvatting alles op een rijtje gezet, wat er te weten valt over de nieuwe VelvetSkin Collection waarbij wij zeker weten dat je na het lezen hiervan niet meer anders wilt. 

Veel plezier met het doornemen! 

_ASM6339-v.jpg

VelvetSkin Collection

VOOR EEN PERFECTE BASIS

In de Velvetskin collectie vind je de schoonheid van make-up en de voordelen van huidverzorging

Foundation-textures.jpg

SHOP THE COLLECTION

VelvetSkin_primermodel-2.png
VelvetSkin_model.png

VelvetSkin

Instant firming skin tint met beschermingsfactor SPF20

Onze romige, maar toch zeer licht aanvoelende en siliconenvrije teint perfector verzacht zichtbaar, verheldert en egaliseert de teint. Deze samengestelde formule vermindert de verschijning van fijne lijntjes en onvolkomenheden zodat de huid er vlekkeloos, stralend en dewy-achtig uitzien. En 'last but not least', deze minerale UV-SPF20 biedt ook nog eens bescherming. Kortom, de VelvetSkin Instant Firming Skin Tint SPF20 biedt alles wat je nodig hebt om een perfecte teint te verkrijgen. De producten uit de VelvetSkin reeks voelen stuk voor stuk geweldig op je huid aan, geven een super natuurlijke look en zijn makkelijk aan te brengen. Daarnaast hebben de producten uit deze reeks ook nog een verzorgende werking door de toevoeging van belangrijke verzorgende moisturizers en voedingsstoffen. Dit is noemen wij nu een echte WIN - WIN situatie. 

VelvetSkin Primer

hydrateert, verzacht en verhelderd de huid en voor een perfecte finisch

Voor een perfecte basis en de beste resultaten gelooft Pure White in het voorbereiden en in het balans brengen van elk huidtype - afhankelijk van de individuele behoefte - voordat de foundation wordt aangebracht. Deze twee-in-een Glow Primer transformeert je gezicht in een onberispelijk, glad oppervlak en zorgt voor de basis om je make-up op toe te passen terwijl het ook nog eens een prachtig stralende finish levert. Deze Glow Primer is met alle soorten foundation te combineren.

Closer look

Wat zit erin?
prickly-1.jpg

Prickly Pear Extract

Bereid de huid voor op mogelijke agressoren gedurende de dag en helpt de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering

gotukola.jpg

Gotu Kola Extract

Bevordert de productie van collageen en verbetert de conditie van een verouderende huid, rimpels en fijne lijntjes.

peptide.jpg

Tripeptide-5

Sterk bio-actief peptide dringt diep door in de huid door verbeterde productie van collageen

camellia.jpg

Camellia Oil

Exotische schoonheidsolie, met anti-aging, beschermende en verstevigende werking, waardoor de huid soepel en zijdeachtig blijft.

squalane.jpg

Olive Squalane

Mega-hydraterende natuurlijke antioxidant afgeleid van olijven hydrateert en beschermt de huid

bottom of page