top of page

Skincare Tips van onze eigen founder

Tips om je huid te verzorgen tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen willen wij er allemaal op ons best uitzien. Maar de kerststress, weinig slapen, minder bewegen en andere eetgewoontes kunnen ervoor zorgen dat je huid er stukken minder fit uitziet dan dat het normaal doet. Vooral rondom de ogen is tijdens deze dagen de huid extra kwetsbaar en zullen in dit gebied de eerste tekenen zichtbaar zijn. 

 

Bij Pure White hebben wij de oplossing voor je. Lees snel verder wat je hieraan kan doen zodat jij tijdens de feestdagen toch kunt 'shinen'. 

Revitalizing Intensive Eye Lift Serum.

This.is.magic. En geen onzin. Dit product moet in je tas zitten no matter what! Waar je ook heen gaat, zorg dat je het bij je hebt. Breng met je vingertoppen een dun laagje aan rondom het gebied van je ogen, dus ook je oogleden, en doe dit met een zachte licht drukkende beweging. Eerst onder je ogen daarna je oogleden. Begin in het midden van het oog en werk langzaam naar de buitenkant toe. Het resultaat is gelijk zichtbaar. Het is een klein wondertje wat tot stand gekomen is door de zogenaamde tripple-effect technology om het gebied rondom het oog licht te laten liften. Het verzacht fijne rimpeltjes en kraaienpootjes en het verminderd de donkere kringen onder ogen. Ons advies is om dit product op frequente basis te gebruiken juist door de prachtige formule die effect heeft op lange en korte termijn. 

Flawless Illuminating Silk Lotion

Deze zijdeachtige lotion is het één van de nieuwe producten binnen de Pure White Cosmetics familie. Het is pure 'dewy' magie. Het geeft de huid een perfect gehydrateerde gloed en het boost de vermoeide en doffe huid door de essentiële vitamine zoals Silk Protein, Royal Jelly en een mix van de meest verfijnde skin-loving oils die de dorst van de huid lest door de hydraterende capaciteiten die deze Flawless Illuminating Silk Lotion bevat. 

Flawless Activating Treatment Lotion. 

Het doet wat het zegt - activeert het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Deze nieuwe en zeer geconcentreerd Flawless Activating Treatment Lotion is de essentiële eerste stap in elke huidverzorging. Levert langdurige hydratatie terwijl het de huid beschermt tegen vochtverlies. Het maakt de huid zacht en gezond, en de huid is voorbereidt om de volledige voordelen van de rest van uw huidverzorging ritueel te absorberen.

 

Ok, kunnen we echt stoppen bij deze drie producten? Als we nog een vierde product toe zouden voegen dan adviseren wij het Instant Plumping crème masker - Dit product trekt snel in de huid, help aanzienlijk te beschermen tegen vochtverlies waardoor de huid intensief gehydrateerd blijft wat essentieel is in de winter maanden. De kenmerkende krachtige werkstoffen die de ondersteuning bevorderen van het uiterlijk van een gehydrateerde, gerevitaliseerde uitziende huid, en de verschijning van fijne lijntjes drastisch verminderd.

En weet je,....... de Beautifying Rose Mist een handig en ons meest veelzijdige product. Er is echt niemand in ons team die dit product niet in een tas bij zich heeft. Een perfecte hydratatiebooster voor een gezonde glow. This was it! we zijn nu echt klaar en weten zeker dat door het gebruik van deze combinatie jij glowing and shining de feestdagen doorkomt. 

bottom of page