top of page

Winter care

skincare survival

In de winter dalen de temperaturen, krijgen we te maken met een snijdende wind en is de lucht droog waardoor onze huid extra aandacht nodig heeft. In dit blog nemen wij een aantal producten onder de loep die echte aanraders zijn voor je dagelijks gebruik tijdens de koude winterdagen. Ze zorgen stuk voor stuk, voor bescherming, hydratatie en een mooie gezonde gloed. 

 

 

Flawless Activating Treatment Lotion

Voelt je huid droog aan? Te weinig vocht kan meer klachten veroorzaken dan alleen een droge en strak aanvoelende huid. Het maakt de teint van je huid dof. Breng je stralende teint weer terug door het te behandelen en een boost te geven  met onze Flawless Activating Treatment Lotion. Deze unieke bi-phase (olie & water) lotion is samengesteld uit kostbare olie van zaden,die zorgen voor een intense hydratatie die de doffe huid laat verdwijnen als sneeuw voor de zon, waardoor de natuurlijke uitstraling van je huid zichtbaar wordt. Je huid blijft het hele seizoen zacht & soepel.

Regenerating Oil Serum

Winter is het seizoen om te investeren in een voedende facial oil. Wij adviseren om het onder een rijke crème aan te brengen om een intense hydratatie te garanderen. Dit kenmerkende product  bevat Olive Squalane, Acmella Flower-extract, CoQ10 en Vitamine E om de natuurlijke regeneratieve functies van de huid te ondersteunen. Omega's repareren de natuurlijke lipidebarrière - die het vocht vasthoudt, voor een soepele, dikke huid - en ze versnellen ook de regeneratie van de huid, waardoor ze dé sleutel zijn voor een jeugdige gloed.

Overnight Nourishing Repair Cream

We houden om verschillende en uiteenlopende redenen van de winter maar de kou vinden we wat minder. Onstuimige winterdagen kunnen grote schade aanrichten aan de huid, die eerder al aan zon en zand blootgesteld is, waardoor de huid uitdroogt. Zodra de temperatuur daalt, is het tijd om over te schakelen naar een moisturizer die dubbel werk doet door de huid te voeden en te beschermen. Deze ultra-rijke formule helpt de elasticiteit en stevigheid te verbeteren, wat resulteert in een meer verjongde huid in de ochtend. Hyaluronzuur en co-enzym Q10 zijn de meest krachtige moisturizers die tot nu toe bekend zijn. Zorgt voor hydratatie in de diepere lagen van de huid waardoor het verouderingsproces vertraagt wat resulteert in een soepele huid. De huid voelt aan alsof er nieuwe leven in geblazen is, voelt super gehydrateerd aan ziet er jeugdig uit. 

Deep Hydration Instant Plumping Cream Mask

Ons nieuwe Instant Plumping Cream Mask is de hemel op aarde! Dit luxe gezichtsmasker bestaat uit ultra-voedende organische boters, zoals Murumuru, Mangozaad, Cacao en Shea butter die snel in de huid smelten, aanzienlijk beschermen tegen waterverlies en de huid super gehydrateerd achterlaten. De rijke formule bezorgt de huid krachtige vochtverrijkende bestanddelen, wat resulteert in een gladdere, meer stralende huid in enkele minuten. De huid voelt soepeler, gladder en gevoed en ziet er fris en stralend uit.

Nourishing Coconut Body Cream

Extra-uitgedroogde huid heeft een extra boost aan vocht nodig. Onze rijke en verzorgende boycrème met voedende kokosolie en een kokosnootextract voedt en hydrateert de huid intens, helpt droogheid en schilfering te verminderen. De huid wordt fluweelzacht, glad en wordt optimaal beschermd. Zacht makende en beschermende ingrediënten helpen de bestaande droogheid te verzachten en de huid te conditioneren terwijl het de natuurlijke vochtretentie van de huid stimuleert.

Shop het hele verhaal

bottom of page